ΠΑΤΡΑ: Μπήκε σε εκκλησία και… έκλεψε τσαντάκι με 4.500 ευρώ!

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. 

    Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος  χθες το βράδυ, βρισκόμενος σε εκκλησία αφαίρεσε από τον άνδρα το τσαντάκι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των -4.500- ευρώ, -1- κινητό τηλέφωνο, έγγραφα και τέσσερις τραπεζικές κάρτες.

    Στο πλαίσιο αναζητήσεων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών εντόπισαν και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο και σε σωματικό έλεγχο που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το κλεμμένο τσαντάκι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των -3.295- ευρώ και τραπεζικές κάρτες, τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους.

    Φλίγκος

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.

    Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος Σεφερλής

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος Σεφερλής. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έχασε τον...

    Ομοφοβικά «πυρά» του Νικόλα Αγόρου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

    Ο «φραουλίτσας» του «Survivor», όπως τον αποκαλούσαν επειδή μεταξύ των πολλών...

    Τρεισήμισι ώρες θα διαρκεί από τη νέα σεζόν το «Πρωινό»

    Θα… χορτάσουμε Λιάγκα τη νέα σεζόν! Σε νέα ώρα μετάδοσης και με...