ΠΑΤΡΑ: Μπήκε σε εκκλησία και… έκλεψε τσαντάκι με 4.500 ευρώ!

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. 

    Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος  χθες το βράδυ, βρισκόμενος σε εκκλησία αφαίρεσε από τον άνδρα το τσαντάκι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των -4.500- ευρώ, -1- κινητό τηλέφωνο, έγγραφα και τέσσερις τραπεζικές κάρτες.

    ICECAP

    Στο πλαίσιο αναζητήσεων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών εντόπισαν και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο και σε σωματικό έλεγχο που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το κλεμμένο τσαντάκι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των -3.295- ευρώ και τραπεζικές κάρτες, τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.

    Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σύλληψη για λαθρεμπόριο ποτών στην Ηλεία

    Περισσότερες από 100 φιάλες με αλκοολούχα ποτά, φέροντας ετικέτες επώνυμων...

    ΠΑΤΡΑ: Το παλιό αμαξοποιείο που έφτιαχνε τα αμαξώματα επιφανών Ελλήνων – ΦΩΤΟ

    Τα αμαξώματα των πρώτων αυτοκινήτων ήταν κατασκευασμένα από ξύλο....

    Κρήτη: Στο νοσοκομείο ιερέας μετά την περιφορά του Επιταφίου

    Ο ιερέας κατά τη διάρκεια του Επιταφίου Θρήνου στο Ιερό Ναό...

    ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΛΙΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ: Φωτιές και… κλοπές

    Κάθε τρεις και λίγο η Αστυνομία και η Πυροσβεστική...