ΠΑΤΡΑ: Μυστήριο με τον θάνατο 25χρονου

    Ημερομηνία:

    Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου νεαρού Ιρλανδού τουρίστα, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του χθες, Κυριακή 25 Ιουνίου, το βράδυ, από πισίνα γνωστού κέντρου διασκέδασης στον Λαγανά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 23χρονος και η παρέα του, οι οποίοι βρίσκονταν στον Λαγανά για καλοκαιρινές διακοπές, χθες το βράδυ επέλεξαν ένα από τα πιο διάσημα πάρτι του νησιού για να διασκεδάσουν.

    Όπως επικαλούνται οι ίδιες πήγες, η παρέα βρισκόταν στο μαγαζί από νωρίς το απόγευμα, ενώ ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις όταν έπεσε στην πισίνα περίπου στις 23:30. Σημειώνεται, ότι στο σημείο όπου εντοπίστηκε ο 23χρονος η πισίνα είχε βάθος μόλις 80 εκατοστά.

    Το συμβάν έγινε αντιληπτό από εργαζόμενους του καταστήματος και αμέσως ο ναυαγοσώστης της πισίνας έπεσε στο νερό, έβγαλε έξω τον νεαρό και παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων, οι οποίοι του έκαναν ΚΑΡΠΑ, ο νεαρός κατέληξε.

    Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του 23χρονου, ενώ η σορός έχει μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή.

    Σημειώνεται πως οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για 20χρονο Βρετανό τουρίστα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...