ΠΑΤΡΑ: Να το κατεδαφίσουν ή να μην το κατεδαφίσουν;

    Ημερομηνία:

    Την αποδοχή ή την απόρριψη τριών ενστάσεων που έχουν υποβληθεί από ισάριθμους αρχιτέκτονες και σχήματα για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου καλείται να αποφασίσει η οικονομική επιτροπή του Δήμου στη σημερινή συνεδρίασή της.

     

    Ο ρόλος των μελών της επιτροπής είναι μάλλον άχαρος, καθώς θα πρέπει να αποφανθούν για ζητήματα που είναι τεχνικά και όχι οικονομικά.
    GLEARNET
    Εχουν ήδη εγκριθεί τα πρακτικά του Α’ σταδίου της κριτικής επιτροπής του πανελλήνιου αρχιτεκτονικού διαγωνισμού και προκρίνονται στο Β’ στάδιο πέντε συμμετοχές ενώ προτείνεται και η εξαγορά άλλων δύο προτάσεων.
    Η κριτική επιτροπή, εκτός από την αξιολόγηση, πρότεινε τέσσερις συμπληρωματικούς όρους εκ των οποίων οι δύο έγιναν αποδεκτοί από τον δήμο και θα πρέπει να τους λάβουν υπόψη τους οι μελετητές που προκρίθηκαν στο Β’ στάδιο του διαγωνισμού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Με ατμόσφαιρα των 80s το νέο mural του ArtWalk 10

    Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες των βροχών ολοκληρώθηκε η νέα...

    Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή – ΦΩΤΟ

    Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός , από πτώση σοβάδων...

    Ο φορέας της Πάτρας με τις… “χρυσές” υπερωρίες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%ad%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81/