ΠΑΤΡΑ: Νέα έκτακτα μέτρα στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” – Μεγάλη διασπορά

    Ημερομηνία:

    Κρίσιμη είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” της Πάτρας, όπου τα κρούσματα στο προσωπικό έχουν αυξηθεί κατά πολύ, ενώ σήμερα προστέθηκαν άλλα τρία.

    Το πρόβλημα εντοπίζεται, στην Παθολογική κλινική, όπου εκεί ξεκίνησε η διασπορά από συνοδό ασθενούς.

    Οι δυσάρεστες εξελίξεις, προκάλεσαν νέα παρέμβαση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη ο οποίος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη το μεσημέρι του Σαββάτου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλαξε το πρόγραμμα των νοσηλευτριών στη Β Παθολογική, προκειμένου να γίνει ιχνηλάτηση σε περίπου 10 νοσηλεύτριες και να ελεγχθεί αν υπάρχει κάποιο κρούσμα. 

    Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ημερών, είχε συγκληθεί σύσκεψη υπό τον Γιάννη Καρβέλη, προκειμένου να βρεθεί τρόπος ώστε να σταματήσει η διασπορά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε μεγάλη τουριστική έκθεση- Το μήνυμα Σακελλαρόπουλου

    Η Δυτική Ελλάδα κάνει συνεχώς βήματα για αύξηση του...

    Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής μετά από καβγά σε μπαρ

    Ο Ιβάν Τόνεϊ συνελήφθη από την αστυνομία του Λονδίνου, μετά από...

    Η απίστευτη σύλληψη αιρετού στα μπλόκα των αγροτών στην Αχαϊα! Σχημάτισαν δικογραφία!

    Παράξενο συμβάν στο Αίγιο με πρωταγωνιστή τον γραμματέα του...

    Αχαϊα: Μεγάλη αύξηση του αριθμού των νέων ιερέων

    Γιατί ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι γίνονται ιερείς; Είναι η...