ΠΑΤΡΑ: Νέα επίθεση σκύλου σε φοιτητή

    Ημερομηνία:

    Νέο περιστατικό επίθεσης σκύλου σημειώθηκε σε βάρος φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με καταγγελία του ίδιου. Η επίθεση όπως ανέφερε έγινε στον χώρο του Πανεπιστημίου όταν αγέλη σκύλων άρχισε να του γαβγίζει και ένας από τους σκύλους του επιτέθηκε.

    Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας με αφορμή την τελευταία καταγγελία δήλωσε πως έχει κάνει 60 αναφορές στον Εισαγγελέα και στον Δήμαρχο Πατρέων για αντίστοιχα περιστατικά.

    Για το συγκεκριμένο συμβάν αναφέρει ότι άκουσε το περιστατικό ωστόσο δεν έχει γίνει ενημέρωση της Πρυτανείας από τον φοιτητή. «Έχω ενημερώσει όταν γίνονται επιθέσεις να μου κάνουν μια αναφορά. Κι αν υπάρχει και κάποιο παραστατικό από το νοσοκομείο αν χρειάστηκε, να πάνε και αυτά με ένα διαβιβαστικό, τα στέλνω στον Εισαγγελέα και στον Δήμαρχο. Έχω στείλει 60 αναφορές», δηλώνει ο κ. Μπούρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΠΕΚΑ: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές σε 17 επιδόματα προτού φύγει ο Αύγουστος

    Ο ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε ότι οι πληρωμές για 17 επιδόματα του Αυγούστου θα ολοκληρωθούν πριν από...

    Τίτλοι τέλους για τον πρωινό μπουφέ; Το δίλημμα των ξενοδοχείων

    Σε ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, τα πρωινά μπουφέ— με στοίβες από...

    Πλούσιοι στις ΗΠΑ: Πόσα εκατ. δολάρια χρειάζονται για να μπει κάποιος σε αυτή τη λίστα

    Στις ΗΠΑ, για να σε θεωρούν πλούσιο το 2025, πρέπει...

    Μητέρα Ζακ Κωστόπουλου: Σήμερα θα γινόσουν 40 ετών, η καρδιά μου θα ήταν ολόκληρη και οι χαρές μου δεν θα ήταν πικρές

    Η μητέρα του αδικοχαμένου Ζακ Κωστόπουλου προχώρησε σε ανάρτηση με αφορμή...