ΠΑΤΡΑ – ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Δικαστικό “χαστούκι” στην Ρούλα Πισπιρίγκου

    Ημερομηνία:

    Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο απέρριψε το αίτημα ακύρωσης της διαδικασίας το οποίο είχε καταθέσει ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας,  ισχυριζόμενος ότι έγιναν λάθη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για τη Μαριλένα και την Ίριδα.

    Οι αρμόδιοι δικαστές ακολουθώντας την εισαγγελική πρόταση έκριναν ότι όλα αυτά τα οποία ισχυριζόταν η κατηγορούμενη ήταν έωλα ως εκ τούτου θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 21 Δεκεμβρίου η  απολογία της για τη Μαλένα και την Ίριδα. Στο μεταξύ χθες κατέθεσε ο Παθολογοανατομος κ. Ευτυχιαδης ο οποίος μέσω της ειδικής χρώσης αποκάλυψε την ασφυξία στην περίπτωση της Ίριδας, ενώ αύριο αναμένεται να καταθέσει ο Ιατροδικαστής Λάρισας και πρώην Τεχνικός Σύμβουλος της Πισπιρίγκου, Χρήστος Κραββαρίτης και ο Σωκράτης Τσαντίρης ο οποίος ως γνωστόν είχε οριστεί ως πραγματογνώμονας της Εισαγγελίας μετά τη μήνυση Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη μετά τον θάνατο της Μαλένας.


    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σοβαρές ζημιές προκάλεσε η φωτιά σε γήπεδο της Εγλυκάδας (φωτο)

    Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή της Εγλυκάδας το απόγευμα της Παρασκευής σε...

    Καινοτόμα Μέθοδος Παραγωγής Φαρμακευτικών Πεπτιδίων με Μαγιά Μπύρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%84%cf%8c%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%ce%b8%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%ae%cf%82-%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5/

    Γλυφάδα: Κανόνισε ραντεβού και εκείνη έβαλε… να τον ληστέψουν

    Θύμα απάτης φαίνεται πως έπεσε ένας άνδρας από την Κύπρο...

    ΠΑΤΡΑ: Λουκέτο και σε άλλο κατάστημα στο κέντρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%ad%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%b5-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84/