ΠΑΤΡΑ: Νέα κοινή δράση 6ης ΥΠΕ και ΕΠΣ Αχαΐας

    Ημερομηνία:

    Την οργάνωση ενημερωτικών δράσεων για την εκμάθηση υγειονομικών συμπεριφορών που θωρακίζουν την ατομική υγεία, στηριζόμενες στην πρόληψη, αναλαμβάνει η 6η ΥΠΕ, η οποία σε συνεργασία με την ΕΠΣ Αχαΐας και τον Σύνδεσμο Διαιτητών θα προχωρήσει σε ενημέρωση για το ίδιο αντικείμενο τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου σε ποδοσφαιριστές, διαιτητές και παράγοντες.

    Ο στόχος είναι να αποκτήσουν οι νέοι κυρίως καθημερινές συνήθειες προληπτικού χαρακτήρα και πρόληψης κατά των σεξουαλικώς μεταδιδομένων νοσημάτων.

    Πρόκειται για τη δεύτερη κοινή δράση 6ης ΥΠΕ και ΕΠΣ Αχαΐας μετά την πρόσφατη αιμοδοσία που διοργάνωσαν στο γήπεδο Προσφυγικών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτές είναι οι 15 λέξεις που λέμε όλοι οι Έλληνες

    Κάνε ένα τεστ με τον εαυτό σου. Πόσες φορές...

    Αυτό το πασίγνωστο εμβόλιο αποτελεί «ασπίδα» κατά του εμφράγματος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%af/

    Ένας άντρας έσωσε 6.500 πρόωρα μωρά μετατρέποντάς τα σε νούμερο για τσίρκο

    Το 1903 το λούνα παρκ του Κόνι Άιλαντ στη Νέα Υόρκη φιλοξενούσε ένα...