ΠΑΤΡΑ: Νεκρικό σκηνικό στην εμπορική αγορά

    Ημερομηνία:

    Κάτι παραπάνω από υποτονική συνεχίζεται να είναι η κίνηση στα εμπορικά μαγαζιά της Πάτρας, με τους εμπόρους να μιλούν για μία από τις χειρότερες περιόδους των τελευταίων ετών.

    BOOKTICKETS

    Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των εμπορικών μαγαζιών στο κέντρο της Πάτρας, αλλά και έξω από αυτό στην περιφέρεια της πόλης και στις συνοικίες, το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί με την εμπορική κίνηση, θυμίζει κάτι από εποχές capital control και οικονομικής κρίσης.

    «Είναι σαν ένα ιδιότυπο lockdown αυτό που έχει επιβληθεί στον κόσμο με την ακρίβεια που κυριαρχεί σε κάθε μορφή της ζωής μας και για τα εμπορικά μαγαζιά το lockdown έχει έναν ουσιαστικό χαρακτήρα από τη στιγμή που μπορεί να είμαστε ανοικτά, χωρίς όμως να έχουμε κίνηση» έλεγε χαρακτηριστικά έμπορος που δραστηριοποιείται στο κέντρο της Πάτρας.

    Αν η κατάσταση είναι κακή για τα εμπορικά μαγαζιά του κέντρου, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για αυτά που βρίσκονται στις συνοικίες. Εκεί δεν υπάρχει καθόλου κίνηση, όχι μόνο στα μαγαζιά, αλλά και στους δρόμους, ειδικότερα τις απογευματινές ώρες, ακόμα και σε περιοχές που είναι πυκνοκατοικημένες.

    Το μόνο θετικό στις περιπτώσεις των περιφερειακών μαγαζιών είναι ότι τουλάχιστον το ενοίκιο είναι πιο χαμηλό, αλλά και αυτό δεν σώζει την κατάσταση. Κι όλα αυτά ενώ τα πάγια έξοδα έχουν αυξηθεί κατά 80% με 100%, με τους λογαριασμούς του ρεύματος να προκαλούν εγκεφαλικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς το κινητό σας παρακολουθεί κάθε στιγμή τις κινήσεις σας

    Υπάρχει μια σύντομη φράση, σχεδόν αστικός μύθος, που όλοι...

    Πάτρα: Επικίνδυνο μπαλκόνι αλλά… ποιος ασχολείται;

    Αρκετή η συζήτηση για τα υπό κατάρρευση κτίρια στην...

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Ποια είναι η μέρα που οι γυναίκες θέλουν περισσότερο σεξ

    Ενδεχομένως να το έχετε ήδη παρατηρήσει, αλλά μέσα στους...