Πάτρα: Νέος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ο Γιώργος Βαγενάς

Ημερομηνία:

Μετά από τρεις μυστικές ψηφοφορίες νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας εξελέγη το βράδυ Tρίτης, ο επικεφαλής της «Ενωτικής Διεκδικητικής Κίνησης Εμπόρων» Γιώργος Βαγενάς.

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου συνεδρίασε χθες μετά την έκπτωση της Ερμίνας Διονυσάτου από την θέση της προέδρου.

Ο Γ. Βαγενάς έλαβε 7 ψήφους, έναντι 5 που πήρε ο Μάκης Κατσιγιάννης, επικεφαλής της «Νέας Πρότασης». Δύο μέλη του ΔΣ ψήφισαν «λευκό» και μία ψήφος ήταν άκυρη.

Λόγω της μετακίνησης του Γιώργου Βαγενά στη θέση του προέδρου, τη θέση του Α΄αντιπροέδρου καταλαμβάνει μετά από ψηφοφορία, ο Χρήστος Αγγελόπουλος της παράταξης «Ενωμένο Πατρινό Εμπόριο», ενώ την προηγούμενη θέση του Γ΄αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο Μάκης Μακρής. Στη θέση του Β΄αντιπροέδρου παραμένει ο Αντώνης Ρώρος, ενώ η θέση του ταμία παραμένει κενή προς το παρόν.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πόσο κοστίζει να δώσεις το όνομά σου σε έναν τόπο;

Πόσο κοστίζει ένα όνομα; Αν βρίσκεται πάνω σε μια...

Τα μυστικά του ελληνικού καφέ: Από το πατάρι του Λουμίδη στη βιομηχανία εκατομμυρίων του freddo

Όταν κάποιος θέλει να προβοκάρει το ελληνικό κοινό, λέει...