ΠΑΤΡΑ: Νίκος Καπερώνης: Η συγκίνηση του τελετάρχη

    Ημερομηνία:

    Συγκινησιακά φορτισμένος ήταν ο Νίκος Καπερώνης, ο οποίος χρόνια τώρα έχει το ρόλο του τελετάρχη της Περιφέρειας για την διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων.

    Ο λόγος ήταν ο ιδιαίτερος τρόπος λόγω της πανδημίας που τιμήθηκε η 200η επέτειος από την Ελληνική Επανασταση στην Πάτρα, εφόσον η δοξολογία αλλά και η κατάθεση στεφάνων έγινε με περιορισμούς και αποστάσεις, ενώ και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά δεν έγινε η παρέλαση. Μετά το πέρας των καταθέσεων στεφάνων από μικροφώνου ο κ. Καπερώνης κάλεσε όλους όσοι παρευρίσκονταν στα Ψηλά Αλώνια, δίπλα από το άγαλμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού, να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο κάνοντας πρώτος την αρχή συμπαρασύροντας και πολλούς άλλους, που τίμησαν τους αγωνιστές του ’21.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ράλι στην κτηματαγορά: Στο 3,1 δισ. ευρώ το 2025 οι αγοραπωλησίες ακινήτων

    Ράλι στην κτηματαγορά αποτυπώνουν καθαρά τα στοιχεία του Μητρώου Αξιών Μεταβιβάσεων Ακινήτων του...

    Στο μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια ο Κουτσούμπας – «Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους»

    Στο μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια της Λάρισας βρέθηκε...

    Επένδυση 85,4 εκατομμυρίων ευρώ από γνωστούς εφοπλιστές στην Δυτική Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bd%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%b7-854-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%bc%cf%85%cf%81%ce%af%cf%89%ce%bd-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%b5%cf%86%ce%bf%cf%80/