ΠΑΤΡΑ: Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” – Νέα κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους

    Ημερομηνία:

    Σταμάτησε η εφημερία στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας στην Πάτρα μετά τα πέντε νέα κρούσματα κοροναϊού σε εργαζόμενους στην παθολογική κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος.

    Τα κρούσματα εντοπίστηκαν κατά τη διενέργεια των rapid test, προκαλώντας περαιτέρω αναστάτωση σε εργαζόμενους αλλά και ασθενείς μόλις μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση-καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, για τις συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας εν μέσω κοροναϊού σε ότι αφορά την είσοδο επισκεπτών σε συνδυασμό με την διασπορά του ιού σε συνοδούς, ασθενείς κλινικών και προσωπικό, κάνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕΔΗΝ.

    Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο νοσοκομείο,  είναι το γεγονός, ότι σταμάτησε αμέσως η κλινική την εφημερία που είχε σήμερα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

    Ο Γιάννης Νταλιάνης έχει βαπτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και σε συνέντευξή του στην...

    Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

    Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες...

    Αυτή είναι η πιο βροχερή πόλη της Ελλάδας και δεν είναι τα Γιάννενα

    Η Ελλάδα, γνωστή για τα ηλιόλουστα τοπία και τις...

    Στο +86% από το 2017 οι τιμές πώλησης για κατοικίες – Η τρελή κούρσα στα ακίνητα συνεχίζεται

    Ιδιαίτερα ανθεκτική με τις μέσες τιμές να έχουν ξεπεράσει τα...