Πάτρα: Ο 19χρονος φοιτητής Νίκος Ζησιμόπουλoς χρειάζεται αίμα

    Ημερομηνία:

    Το Παράρτημα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ»,  απευθύνει επείγουσα έκκληση για προσφορά αίματος και αιμοπεταλίων για ένα από τα παιδιά της.

    Όπως αναφέρει σε σχετική ανακπίνωση:

    Πρόκειται για τον 19χρονο φοιτητή του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Νικόλαο Ζησιμόπουλο που νοσηλεύεται στην Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

    Ο Νικόλας μας, που προ μηνών είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, χρειάζεται επειγόντως αίμα και αιμοπετάλια. Απευθύνουμε έκκληση προς όλους να σπεύσουν είτε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών είτε σε οποιονδήποτε άλλο σταθμό αιμοδοσίας και να προσφέρουν τα πολύτιμα δώρα ζωής στο όνομα του Νικόλα μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μια ανάσα από την εξουσία η Ακροδεξιά στη Χιλή- Στις 14 Δεκεμβρίου ο β΄γύρος των εκλογών

    Τριάντα πέντε χρόνια μετά το τέλος της δικτατορίας του Αουγκούστο...

    Δυτική Ελλάδα: Σφοδρή σύγκρουση 2 ΙΧ – Τραυματίας και παιδί – φωτό και βίντεο

    Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. επιβατικών σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα...