Πάτρα: Ο 27ος Μουσικός Μάϊος ολοκληρώνεται με ένα πλούσιο πενθήμερο πρόγραμμα

    Ημερομηνία:

    Ο 27ος Μουσικός Μάϊος που διοργανώνεται με επιτυχία από τη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών και το Ίδρυμα Ι. &. Ε. Τοπάλη, ολοκληρώνεται με σολιστικά έργα, ντουέτα και τρίο, σε πέντε (5) συνεχόμενες ημέρες, από την Παρασκευή 24 έως και την Τρίτη 28 Μαΐου.

    Αναλυτικά το πενθήμερο πρόγραμμα έχει ως εξής:

    1. Παρασκευή 24 Μαΐου, ο Ανδρόνικος Καραμπέρης ερμηνεύει στην κιθάρα έργα των, J.S. Bach, S.L. Weiss, I. Albeniz, C. Domeniconi, Τίμου Γεννάτου.

    2. Σάββατο 25 Μαΐου, ο Μιχάλης Ραμός στο φλάουτο, ο Νάσος Μαρτζούκος στο βιολί και ο Σπύρος Κουτσουβέλης στο πιάνο θα ερμηνεύσουν έργα των, J.S. Bach, C. Saint-Saens, F. Poulenc, E. Elgar, Βασιλικής Φιλιππαίου.

     

    3. Κυριακή 26 Μαΐου, η Κλεοπάτρα Κυρτάτα στο φλάουτο, ο Σταύρος Παργινός στο τσέλλο και η Κατερίνα Τοπαλίδου στο πιάνο θα ερμηνεύσουν έργα των, M. Bonis, L. Farrenc, C. Chaminade, σε ένα αφιέρωμα στη γυναικεία δημιουργία του 19ου-20ου αιώνα. Η συναυλία αυτή, σε συνδιοργάνωση με το Πανεπιστήμιο Πατρών, θα πραγματοποιηθεί στο Μικρό Αμφιθέατρο του Συνεδριακού του Πανεπιστημίου Πατρών.

     

    4. Δευτέρα 27 Μαΐου, η Βασιλική Φιλιππαίου θα δώσει διάλεξη με θέμα “Η γλώσσα της Μουσικής”.

    5. Τρίτη 28 Μαΐου, η Αγγελική Σύρρου θα δώσει ρεσιτάλ κλαρινέτου ερμηνεύοντας έργα των, K. Kurpinski, C.M.von Weber, M. Arnold. Στο πιάνο  τη συνοδεύει η Νίνα Μεταξά.

    proliptikes
    Όλες οι εκδηλώσεις του Μουσικού Μαΐου ξεκινούν στις 9 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Συναυλιών της “Φιλαρμονικής”, στην οδό Ρήγα Φεραίου 7 και Γκότση, εκτός από αυτή της Κυριακής 26 Μαΐου που θα πραγματοποιηθεί στο Μικρό Αμφιθέατρο του Συνεδριακού κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκίνηση στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας – «Είμαι η Γιολάντα και είμαι φίλη της Μάρθης

    Το όνομα της Μάρθης Ψαροπούλου, θύμα των Τεμπών, θα...

    Σούπερ μάρκετ: Σε εξέλιξη οι επαφές της Μασούτης με την Κρητικός

    Αναβολή παίρνουν τα εγκαίνια του υπερκαταστήματος της «Μασούτης» στις...

    Bentley: Η απειλή των δασμών Trump πλανάται πάνω από την πολυτελή αυτοκινητοβιομηχανία

    Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η απειλή των δασμών από...

    Η βιομηχανία που ξεπέρασε τη ντροπή – Το δεύτερο χέρι «τρέχει» προς τα 300 δισ. δολάρια

    Μέχρι και πριν από μερικά χρόνια, το στίγμα της...