Πάτρα: Ο Αντιδήμαρχος Έργων Π. Μελάς για την αποκατάσταση τη Μαρίνας: “Άμεσα οι δύο πρώτες εξέδρες…”

    Ημερομηνία:

    Ξεκίνησαν το πρωί οι εργασίες αποκατάστασης στη Μαρίνα Πατρών, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μελά να επιβεβαιώνει στον MAX και στον Γιάννη Γεωργόπουλο, ότι ήδη απομακρύνονται τα κατεστραμμένα ξύλινα τμήματα των προβλητών.

    Από τις έξι εξέδρες, οι δύο πρώτες ανακαινίζονται άμεσα, με στόχο να παραδοθούν έως το τέλος του 2025, χωρίς να διαταραχθεί η λειτουργία της Μαρίνας και των σκαφών. Ο κ. Μελάς υπογράμμισε ότι ο Δήμος παρέλαβε τη Μαρίνα χωρίς τις απαραίτητες άδειες, παρότι είχαν κατατεθεί όλα τα δικαιολογητικά εδώ και τέσσερα χρόνια, με το Υπουργείο να εγκρίνει τελικά την αδειοδότηση μόλις στις 26 Σεπτεμβρίου 2025.

    Επισήμανε μάλιστα ότι σε άλλες περιπτώσεις οι διαδικασίες «τρέχουν» με fast track ρυθμούς, όταν υπάρχουν μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Παράλληλα, ο Δήμος αναμένει τρεις νέες πλωτές προβλήτες και σχεδιάζει συνολικές παρεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της κατεδάφισης του παράνομου ορόφου στο κτίριο Λάγγιου, με στόχο την πλήρη αναβάθμιση της Μαρίνας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έκθεση κοσμήματος «Encuentro» της Ειρήνης Καρύμπαλη

    Ο χώρος τέχνης Παλίσσανdρος, Ερμού 8 και Αγ. Ανδρέου...

    ΗΠΑ: Πρώην βασίλισσα ομορφιάς κατηγορείται ότι σκότωσε το μωρό του συντρόφου της

    Σε δίκη βρίσκεται μία 20χρονη πρώην βασίλισσα ομορφιάς, η...

    Τριπλό μπλόκο στην Αχαϊα από αγρότες! Εκλεισε και η 111

    Τριπλό μπλόκο στην Αχαϊα. Εκλεισαν και τον κόμβο Κουρλαμπά...