Πάτρα: O Αντιδήμαρχος Έργων Π. Μελάς για τις πυρόπληκτες περιοχές: «Ζητήσαμε πάνω από 15 εκατομμύρια»

    Ημερομηνία:

    Ο Αντιδήμαρχος Έργων Παναγιώτης Μελάς, μιλώντας στον MAX FM, περιέγραψε την πραγματική διάσταση των αναγκών στις πυρόπληκτες περιοχές, τονίζοντας ότι τα 4,5 εκατομμύρια που εγκρίθηκαν αποτελούν μόνο το πρώτο βήμα ενός πολύ μεγαλύτερου σχεδίου αποκατάστασης.

    Όπως εξήγησε, οι ζημιές αφορούν περίπου 35.000 στρέμματα κατεστραμμένων εκτάσεων, με σημαντικές επιβαρύνσεις στις υποδομές, ενώ η τεχνική υπηρεσία του Δήμου έχει υπολογίσει πως για μια ολοκληρωμένη αποκατάσταση απαιτούνται πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ.

    Ο κ. Μελάς υπογράμμισε ότι το αίτημα προς το Υπουργείο και την Περιφέρεια ήταν απολύτως τεκμηριωμένο, μετά από εκτεταμένες αυτοψίες των μηχανικών του Δήμου – ακόμη και Σαββατοκύριακα – ώστε να αποτυπωθούν με ακρίβεια οι πραγματικές ανάγκες.

    Παράλληλα, τα πρώτα κονδύλια περιλαμβάνουν και δράσεις πρόληψης για τις επόμενες πυρκαγιές, ενώ αναμένονται επιπλέον χρηματοδοτήσεις για αντιδιαβρωτικά έργα και υποδομές. Όπως τόνισε, ο Δήμος «τρέχει» ήδη τις διαδικασίες για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Κεραμιδάς αποκαλεί τον Φωτήλα… ξεβρακωτή

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%b4%ce%ac%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%ae%ce%bb%ce%b1-%ce%be%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1/

    Κεφάλαιο sex: 10 γυναίκες εκμυστηρεύονται τις αγαπημένες τους στάσεις στο σεξ

    Η φράση “η εξοικείωση δημιουργεί περιφρόνηση (το γνωστό σε...

    Δήμος Καλαβρύτων: Καινούργια ημιφορτηγά ενισχύουν το στόλο του Τμήματος Περιβάλλοντος

    Παρελήφθησαν απ’ τον Δήμο Καλαβρύτων τα δυο καινούργια ημιφορτηγά...