ΠΑΤΡΑ: Ο Δήμαρχος στο Αθλητικό Κέντρο Λαδόπουλου

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλο, επισκέφθηκαν χθες, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, το πρωί, το Αθλητικό Κέντρο Λαδόπουλου, με αφορμή την αντικατάσταση του παλιού και φθαρμένου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, Στίβου και Γυμναστικής, με νέα, τελευταίας γενιάς όργανα.

    Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος, συναντήθηκαν με τα Δ.Σ. της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων (ΕΑΣ) ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και της Αθλητικής Ένωσης Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας (ΑΕΣΓΔΕ) –  ΕΓΟ (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία), ενώ τους υποδέχθηκαν αθλητές και αθλήτριες της Γυμναστικής, που παρουσίασαν στους επισκέπτες κι ένα μικρό μέρος από το αθλητικό τους πρόγραμμα, στα νέα όργανα.

    Ο Δήμαρχος είχε και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τα Δ.Σ. των Ενώσεων, με τα οποία συζήτησε θέματα στίβου και γυμναστικής, αλλά και προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν και ο Δήμος μπορεί να βοηθήσει, όπως άλλωστε κάνει ήδη.

    Θυμίζουμε, ότι πρόσφατα η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Πατρέων, τον ευχαρίστησε για τον εξοπλισμό που διέθεσε ο Δήμος καλύπτοντας πάγιες ανάγκες των αθλητών και αθλητριών της, που γυμνάζονται στα στάδια της πόλης.

    Ανάλογη επιστολή ευχαριστιών, έστειλε στον Δήμαρχο και η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, με την οποία ευχαριστούν τον Δήμαρχο για τον εξοπλισμό που διέθεσε ο Δήμος, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λαδόπουλου. «Μια κίνηση σημαντική, μετά και την περικοπή από την κυβέρνηση, του ετήσιου προϋπολογισμού στα αθλητικά σωματεία», έγραφαν χαρακτηριστικά.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερχονται τα «φορολογικά ΚΕΠ»

    Την εμπειρία της φορολογικής εξυπηρέτησης φιλοδοξεί να αλλάξει ριζικά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ),...

    ΠΑΤΡΑ: Λες και έχει πέσει “βόμβα” στα καταστήματα εστίασης – ΗΧΗΤΙΚΟ

    Τα καταστήματα εστίασης και οι επαγγελματίες του κλάδου ετοιμάζονται...

    Οδικά έργα σε Λευκάδα και Αγρίνιο: Σε φάση ολοκλήρωσης οι κρίσιμες συνδέσεις

    Μετά από παύση εργασιών σχεδόν δύο μηνών, επανεκκινούν τις επόμενες...

    Κλιματική κρίση: Πολύ πιθανό ένα νέο ρεκόρ ζέστης έως το 2030

    Υπάρχει 80% πιθανότητα οι παγκόσμιες θερμοκρασίες να καταρρίψουν τουλάχιστον...