ΠΑΤΡΑ: Ο Δήμος προχωρά σε ανάπλαση της Πλατείας Βλατερού

    Ημερομηνία:

    Σε διαδικασία δημοπράτησης μπαίνουν τα έργα αναβάθμισης της πλατείας Ανδρούτσου, στην περιοχή του Βλατερού στην Πάτρα, με προϋπολογισμό που αγγίζει τις 515.000€. Οπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων ενέκρινε την κατάρτιση και τη σύνταξη των όρων δημοπράτησης του έργου και πλέον αναμένεται να προχωρήσει η διαδικασία.

    Το 2020, ο Δήμος της Πάτρας είχε ανακατασκευάσει την παιδική χαρά που βρίσκεται στην πλατεία, καθώς είχε κριθεί πως επρόκειτο για μία από τις πλέον αδικημένες πλατείες της πόλης, που παρουσίαζε σημαντικά σημάδια εγκατάλειψης.

    Τα συνεργεία του Δήμου είχαν κατασκευάσει τότε, μια νέα παιδική χαρά, με σύγχρονα όργανα και παιχνίδια, ενώ να σημειωθεί πως η πλατεία βρίσκεται δίπλα σε έναν παιδικό σταθμό, ένα νηπιαγωγείο και ένα δημοτικό σχολείο.

    Για χρόνια, οι κάτοικοι της περιοχής ζητούσαν να εκτελεστούν έργα στην πλατεία και πλέον η ολοκληρωμένη ανάπλαση της πλατείας αναμένεται να ξεκινήσει να υλοποιείται το προσεχές διάστημα με τη μελέτη να έχει συνταχθεί από το τμήμα Κοινοχρήστων Χώρων της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Εργου. Στο πρόσφατο παρελθόν, η πλατεία είχε πέσει θύμα αρκετών βανδαλισμών, με τον ανδριάντα του Οδυσσέα Ανδρούτσου να έχει υποστεί πολλές φθορές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρεις νεκροί στην Τενερίφη σε δυστυχήματα λόγω σφοδρής θαλασσοταραχής

    Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο σε...

    Χρήσιμα tips για να γίνει το παιδί καλύτερος μαθητής

    Στην εποχή της τεχνολογίας, οι οθόνες αποτελούν καθημερινό κομμάτι...

    Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνουν οι γονείς όταν μιλούν στα παιδιά τους για το σεξ

    Όταν έρχεται η στιγμή να μιλήσουν στα παιδιά τους...

    Γιατί, παρόλο που δεν θέλει να είναι μαζί σας, δεν σας αφήνει να φύγετε;

    Μπορεί να σας έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει σχέση...