Πάτρα: Ο Καθηγητής Σταύρος Κάκκος στο πλευρό του Αντώνη Κουνάβη

    Ημερομηνία:

    Ο Καθηγητής Σταύρος Κάκκος, Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών, στηρίζει εμπράκτως τον Αντώνη Κουνάβη για την προεδρία της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, θέτοντας υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της Οργάνωσης.
    Ο κ. Σταύρος Κάκκος υπηρετεί πιστά την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, από τα μαθητικά του χρόνια, ως μέλος της ΜΑΚΙ, και ακολούθως, ως φοιτητής, ως μέλος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ ΝΔΦΚ.
    Συγκαταλέγεται μεταξύ των επιστημόνων με μεγάλη διεθνή επιρροή (2%), σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης του Πανεπιστημίου του Stanford.
    Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (2016-2019) και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Φλεβολογικής Εταιρείας (2024-25), ενώ επί  σειρά ετών έχει συνεργασία με το Imperial College του Λονδίνου.
    Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Σταύρος Κάκκος αναφέρει τα εξής: «Ο Αντώνης Κουνάβης αποτελεί μια σταθερή και υπεύθυνη φωνή για τη Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα. Η εμπειρία του, η εντιμότητά του και η προσήλωσή του στις αξίες της παράταξης μας αποτελούν εγγύηση για τη συνέχιση της δημιουργικής και ενωτικής πορεία της ΔΕΕΠ.
    Στηρίζω με απόλυτη εμπιστοσύνη την υποψηφιότητά του, γιατί πιστεύω πως θα συνεχίσει να υπηρετεί με ήθος και όραμα τον τόπο μας και τους πολίτες της Αχαΐας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγρίνιο: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η 49χρονη που μαχαίρωσε τον πατέρα της

    Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες είναι η 49χρονη, που συνελήφθη...

    Καλάβρυτα: Το πρόγραμμα της τελετής υποδοχής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Milano Cortina 2026»

    Λαμπρή αναμένεται να είναι η τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας των...

    Έρευνα: Πόσο γρήγορα βαριέται ένας άνδρας όταν ψωνίζει με τη σύντροφο του;

    Τα ψώνια είναι κάτι που λατρεύουν οι γυναίκες και...