ΠΑΤΡΑ: Ο Κωνσταντίνος έζησε λίγο αλλά προσέφερε πολλά…! ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

    Ημερομηνία:

    Η μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Παπαγεωργόπουλο.

    Ο Κωνσταντίνος αποτέλεσε για τα παιδιά μας, τους γονείς και τους εθελοντές μας έναν φωτεινό φάρο ο οποίος εξέπεμπε γύρω του ελπίδα και αισιοδοξία. Πέραν του ότι αφοσιώθηκε στην ευαισθητοποίηση για τη δωρεά μυελού των οστών μέσω του ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή», ανταποκρινόταν με πολύ χαρά σε κάθε μας πρόσκληση. Με τον γλυκό του λόγο και το χαμόγελό του έδινε δύναμη σε όλους μας.

    Αυτή τη δύναμη ευχόμαστε να βρουν οι γονείς του και ο αδελφός του ώστε να αντιμετωπίσουν αυτόν τον επώδυνο αποχωρισμό.

    Φλίγκος

    Ο Κωνσταντίνος έζησε λίγο αλλά πρόσφερε στον άνθρωπο και στην κοινωνία πολλά. Πάντα θα ηχούν στα αφτιά μας τα ελπιδοφόρα λόγια του.

    Τον ευχαριστούμε.

    Σ.Σ. Ο Κ. Παπαγεωργόπουλος, γιατρός, έφυγε στα 24 σήμερα τα ξημερώματα. Πάλευε καιρό με την ασθένειά του αλλά τον νίκησε.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το “ανέκδοτο” με τα υδροπλάνα! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%ba%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%85%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%ac%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%b9/

    ΠΑΤΡΑ: Αυτοί είναι οι δράστες του εμπρησμού στο κατάστημα της Ηρώων Πολυτεχνείου! ποιος τους πλήρωσε;

    Για δεύτερη φορά μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων εβδομάδων,...

    ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο με ποδηλάτη στη Βενιζέλου

    Τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στην...

    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ: Κομμάτια μπετό από δύο πολυκατοικίες κατέρρευσαν χθες το πρωί!

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΤΙΡΙΑ   Δεν σταματά ο “εφιάλτης”...