ΠΑΤΡΑ: Ο Κώστας Καραμανλής σε παρουσίαση βιβλίου

    Ημερομηνία:

    Την Αχαϊκή Πρωτεύουσα πρόκειται να επισκεφθεί στις 24 Νοεμβρίου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, για την παρουσίαση ενός βιβλίου.

    Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός, του οποίου τις παρεμβάσεις παρακολουθεί το Μαξίμου, αναμένεται να βρεθεί στην Πάτρα, για να παρουσιάσει το βιβλίο «ΓιαβόλΤίτλος του βιβλίου «Γιαβόλ! Αίμα, Λήθη και Υποτέλεια» του δημοσιογράφου και πολιτικού αναλυτή Γιώργου Χαρβαλιά, που πραγματεύεται την υπόθεση των γερμανικών αποζημιώσεων.

    Το ίδιο βιβλίο έχει παρουσιαστεί στο παρελθόν από τον πρώην Πρωθυπουργό τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις, αυτό όμως που περιμένουν κάποιοι είναι το να δουν εάν ο Κώστας Καραμανλής θα χρησιμοποιήσει ως «πλατφόρμα» την συγκεκριμένη εκδήλωση προκειμένου να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση, όπως έκανε ο Αντώνης Σαμαράς την προηγούμενη εβδομάδα από την Κύπρο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΣΙΡΩΝΗΣ: Για το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

    Το νέο αυτό μέτρο της Κυβέρνησης ήταν περιττό, καθώς...

    Αχαΐα: Κοινό μέτωπο Τσιάρα – Φαρμάκη κατά της ευλογιάς των προβάτων

    Τη συστράτευση όλων των δυνάμεων για την αντιμετώπιση της...

    Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο 24χρονος για τη δολοφονία του 37χρονου – «Ήταν η κακιά στιγμή»

    Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 24χρονος,...