ΠΑΤΡΑ: Ο Μάριος “έφυγε” στα 29 αλλά… τα ερωτηματικά παραμένουν για το τροχαίο!

    Ημερομηνία:

    Πότε θα μάθουμε τι συνέβη και χάσαμε το παλικάρι μας;

    Στις 29 Μαϊου 2023 ένας νέος άνθρωπος, μόλις στα 29 του χρόνια, ο Μάριος Γκιουλάι χάνει την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το νήμα της ζωής του 29χρονου κόπηκε ενώ κατευθυνόταν στην εργασία του. Eνώ κινείτο στο ρεύμα ανόδου της Μειλίχου, σε δεξιά στροφή στο ύψος του γηπέδου 5×5, η μηχανή που οδηγού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με φορτηγό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

    GLEARNET

    Ο 29χρονος Αλέξης Μάριος Γκιουλάι, αλβανικής υπηκόοτητας, ήταν εργατικός, πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού και ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός στην Πάτρα. Ο πατέρας του έχει κατάστημα, ενώ ο ίδιος λάτρευε τις μηχανές. Ο αδελφός του διατηρεί κατάστημα καφέ στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα, ενώ η οικογένειά του εκτιμά ότι ακόμη και σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά δεν έχει ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση. «Ως οικογένεια θέλουμε να βρεθεί η αλήθεια για το πώς χάσαμε τον αδελφό μας» δηλώνει στην «Πολιτεία» η αδελφή του Μαρία. Παρόμοια και η έκκληση από τη μάνα του άτυχου Μάριου. Η υπόθεση του θανάτου έχει ανατεθεί σε δικηγόρο, όμως προφανώς οι διαδικασίες καθυστερούν. Εχουν περάσει 18 μήνες και ακόμη η οικογένεια δεν έχει ενημερωθεί για το τι συμβαίνει με την δίκη. Πότε θα φθάσει η υπόθεση στο ακροατήριο ώστε να αποσαφηνισθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία. Οι συγγενείς του πιστεύουν πώς δεν ο 29χρονος δεν είχε ευθύνη για ότι του συνέβη.

     

    ΠΑΤΡΑ: Ο Μάριος "έφυγε" στα 29 αλλά... τα ερωτηματικά παραμένουν για το τροχαίο! ΠΑΤΡΑ: Ο Μάριος "έφυγε" στα 29 αλλά... τα ερωτηματικά παραμένουν για το τροχαίο!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παρέμβαση Εισαγγελέα και στην Ηλεία για την παραβατικότητα ανηλίκων

    Εισαγγελική παρέμβαση και στην Ηλεία υπήρξε για το πρόβλημα...

    Έτσι φαίνεται το Σέλας από το διάστημα – Δείτε εντυπωσιακές εικόνες

    Ομάδα αστροναυτών που βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό βρήκε...

    Το ζώο που διχάζει το Internet, καθώς κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς είναι

    Αυτό το πλάσμα, περισσότερο μοιάζει με εξωγήινο, παρά με...

    Πάτρα: Από τις πόρτες και τα παράθυρα «άνοιγαν» σπίτια σε Πάτρα, Άγιο Βασίλειο και Καστελλόκαµπο

    Συµµορία Ροµά που ήταν… εξπέρ στο «άνοιγµα» των σπιτιών...