ΠΑΤΡΑ: Ο μικρός Αντώνης που ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Γερμανία – Η έκκληση της μητέρας

    Ημερομηνία:

    Ο μικρός Αντώνης που από την ώρα που άνοιξε τα μάτια του στη ζωή βρέθηκε αντιμέτωπος με αμέτρητες δυσκολίες, λόγω προβλημάτων υγείας, χρειάζεται για ακόμη μία φορά τη βοήθειά μας.

    Ο 7χρονος μαθητής του ∆ημοτικού, το μικρότερο από τα τρία παιδιά μονογονεϊκής οικογένειας, ταξιδεύει σε λίγες ημέρες στη Γερμανία, όπου στην Πανεπιστημιακή Κλινικήτης Φρανκφούρτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του αυτί προκειμένουνα αποκατασταθεί πλήρως η ακοή του.Ο Αντώνης γεννήθηκε με σοβαρό πρόβλημα βαρηκοΐας και πριν από μερικά χρόνια σύσσωμη η τοπική κοινωνία είχε ανταποκριθεί στην έκκληση της μητέρας του για την αγορά ενός ειδικού ακουστικού που του έδωσε ξανά ελπίδα.

    Σήμερα, σχεδόν πέντε χρόνια μετά οι γιατροί άναψαν το «πράσινο φως» για να υποβληθεί σε χειρουργείο ώστε να αποκατασταθεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Τα νοσηλεία της Κλινικής και το κόστος της επέμβασης έχουν καλυφθεί από συγγενείς καιφίλους της οικογένειας, ωστόσο, η μητέρα του χρειάζεται να τον συνοδέψει και να παραμείνει στο πλευρό του μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στην Πάτρα.

    Αυτό όμως είναι αδύνατον αν δεν υπάρξει οικονομική βοήθεια. Η μητέρα το Αντώνη μέσω της «Γ» απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα να εξασφαλιστούν τα εισιτήρια για τη μετάβαση στη Γερμανία και να καλυφθεί το κόστος της διαμονής και παραμονής της δίπλα στο γιο της.

    «Έχουμε ετοιμάσει όλα τα χαρτιά και σε δέκα ημέρες πρέπει να βρισκόμαστε στην Κλινική για να γίνει το χειρουργείο. ∆υστυχώς ως μητέρα τριών μικρών παιδιών δεν έχω μόνιμη εργασία, ενώ αυτή την περίοδο είμαι άνεργη.

    Απευθύνω έκκληση σε όποιον μπορεί να μας βοηθήσει για να μπορέσει το παιδί να ακούσει και να αποκατασταθεί πλήρως η ακοή από το δεξί του αυτί», ανέφερε η μητέρα του μικρού. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τη μητέρα του παιδιού στο τηλέφωνο 6942 230438.

    Γνώμη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    AXAΪΑ: Ακόμη… περιμένουν αποζημιώσεις οι πυρόπληκτοι στο Κάλφα

    Την ένταξη των πυρόπληκτων της Κοινότητας Κάλφα του Δήμου...

    Την έριξε κάτω το κύμα, το είχε πάθει άλλες δύο φορές, δήλωσε γειτόνισσα για τον πνιγμό της γιαγιάς της Ζόζεφιν

    Στην απότομη αλλαγή του καιρού απέδωσε μία γειτόνισσα της γιαγιάς...

    ΑΙΓΙΟ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Εγινε ο καθαρισμός του λιμανιού

    Χθες Κυριακή 31 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε ο υποθαλάσσιος καθαρισμός του...

    «Έτρεχε με πάνω από 150χλμ/ώρα και εγκατέλειψε το σημείο» – Τι λέει ο δικηγόρος του θύματος της οδηγού της Porsche

    Για ισχυρισμούς που «δεν αντέχουν στην κοινή λογική» μιλά ο δικηγόρος...