ΠΑΤΡΑ: Ο Μητσοτάκης θα δώσει “χρίσμα” σε υποψήφιο Δήμαρχο

Ημερομηνία:

Κυβερνητικά στελέχη πρώτης γραμμής που σχετίζονται στενά με την Αχαΐα έχουν λάβει σαφή εντολή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ν’ ανιχνεύσουν λεπτομερώς το δημοτικό τοπίο της Πάτρας, πριν αυτός προχωρήσει στην επόμενη κίνησή του.

PHILOXENIA

Αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου» αναφέρουν ότι στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου «ο Δήμος της Πάτρας είναι ενταγμένος σε εκείνους που η ΝΔ θέλει να συμπεριλάβει στα κέρδη της».

Με άλλα λόγια ο κ. Μητσοτάκης αυτή τη φορά θα δώσει κανονικό κι επίσημο χρίσμα και δεν θ’ αρκεσθεί σε κάποια χαλαρή ή «εσπευσμένη» στήριξη σε υποψήφιο δήμαρχο.

Οι πληροφορίες δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και έχει δοθεί ήδη εντολή για διενέργεια δημοσκόπησης από τα ευρήματα της οποίας θα προκύψει ο σχεδιασμός διεκδίκησης του Δήμου και βέβαια το πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Σε άλλη περιοχή της Αχαϊας θα προβληθεί η “αρκουδότρυπα”

Η προγραμματισμένη για την περασμένη Κυριακή 16-8-2026 προβολή της...

Πρώτο Θέμα: Τρεις από την Περιφέρεια για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαϊα

Στο «ραντάρ» της Νέας Δημοκρατίας για τις επόμενες εθνικές εκλογές φέρονται...

Με βαθιά θλίψη ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών αποχαιρετά τον γιατρό Γεράσιμο Ρηγόπουλο

H Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Αννα Μαστοράκου ανακοίνωσε:...