ΠΑΤΡΑ: Ο νονός της Μαλένας μιλά για τον θάνατό της!

    Ημερομηνία:

    Το θρίλερ με τον θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα συνεχίζεται με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

    Στο STAR μίλησε ο νονός της Μαλένας, ο οποίος υποστήριξε ότι φταίει κάποιο γονίδιο για τον θάνατο της Μαλένας  και ότι η Ρούλα η μητέρα των τριών κοριτσιών δεν έχει καμία σχέση.

    “Εμείς κατά βάθος είμαστε σίγουροι, πρόκειται ίσως για κάποιο γονίδιο, ίσως ιατρικό λάθος, δεν είναι κάτι που έχει γίνει από χέρι, όλα αυτά που λέγονται είναι η τρίχα που έγινε τριχιά, η Ρούλα δεν έχει κάνει κάτι, είμαι σίγουρος το πιστεύω, η Μαλένα ήταν μια χαρά, πανέξυπνη και ξαφνικά πέθανε” είπε στεναχωρημένος ο νονός της Μαλένας, Μάκης Λιναρδάτος.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα επόμενα 24ωρα θα κοινοποιηθεί η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας στο Ανθρωποκτονιών ενώ αναμένεται από τη Δευτέρα και η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δύο προσαγωγές για τη μεγάλη φωτιά στον Φενεό: Έκαναν εργασίες με τροχό και ηλεκτροκόλληση μέσα στο δάσος

    Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σε συνεργασία με...

    Είναι αλήθεια ότι «ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα»;

    Πολύ πιθανόν όλοι να έχουμε ακούσει έστω και μία...

    Αντικαταθλιπτικά: 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε

    Ααααχ τα Χριστούγεννα. Στολισμένοι δρόμοι και σπίτια, γιορτινά τραπέζια...