Πάτρα: Ο Πολιτιστικός Οργανισμός τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου

    Ημερομηνία:

    Μισό αιώνα μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου οι μνήμες μένουν άσβεστες. Με οδηγό τη μουσική, το τραγούδι, το χορό και την εικόνα θα έρθουν στο προσκήνιο μοναδικές στιγμές που θα θυμίσουν σε όλους και όλες ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 το βράδυ την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στα Παλαιά Σφαγεία με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στα γεγονότα των ημερών.

    Η Ορχήστρα του Χορευτικού με μαέστρο την Δήμητρα Αψώμοτου θα παρουσιάσει ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια εκείνων των ημερών ενώ το εφηβικό τμήμα του χορευτικού μαζί με τους δασκάλους θα παρουσιάσει σε χορογραφίες του Χρήστου Γιαννόπουλου το δικό του αφιέρωμα.

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθούν βίντεο και θα διαβαστούν κείμενα Η εκδήλωση προσεγγίζει την περίοδο πριν, κατά και μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, αναδεικνύοντας τα μηνύματα των περιόδων αυτών.
    Η επιμέλεια των κειμένων είναι του Χρήστου Γιαννόπουλου. Η ενδυματολογική επιμέλεια της Αναστασίας Αγγελοπούλου και της Κοστάτζας Κοσμάτου. Γενική επιμέλεια Χρήστος Γιαννόπουλος.

    Η είσοδος είναι ελεύθερη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μετά από έξι χρόνια σχέσης έμαθε ότι το αγόρι της είναι αδερφός της

    Μία απίθανη ιστορία αποκάλυψε μία χρήστης του Reddit, η...

    Ηφαίστεια: Γιγάντιες εκρήξεις μέσα στα επόμενα 100 χρόνια βλέπουν οι επιστήμονες – Ο κίνδυνος έχει υποτιμηθεί

    Ο κόσμος είναι -δυστυχώς- απροετοίμαστος για μία τεράστια ηφαιστειακή έκρηξη,...

    Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να σταματήσετε να φοράτε εσώρουχα μετά το σεξ

    Θα το έχετε ακούσει, ή διαβάσει… ένα εκατομμύριο φορές:...

    Blogger αποκαλύπτει γιατί οι Ιταλοί δεν παχαίνουν ενώ τρώνε τόσα ζυμαρικά

    Στοιχεία αναφέρουν πως  ο μέσος Ιταλός τρώει ζυμαρικά περίπου 3-4 φορές...