ΠΑΤΡΑ: Ο Πούτιν… βάζει “φωτιά” στις τσέπες μας

    Ημερομηνία:

    Το κύμα ακρίβειας όπως όλα δείχνουν ήδη έχει εκτοξευτεί και σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις θα σπάσει το… ταβάνι όταν αρχίζουν να φαίνονται οι συνέπειες των όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία μετά την εισβολή των Ρώσων.

    Παράγοντες της αγοράς τονίζουν ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο θα δούμε νέες αυξήσεις, κυρίως στην ενέργεια και στα καύσιμα, αλλά και σε τρόφιμα που έχουν ως πρώτη τους ύλη εισαγωγές που κάνει η Ελλάδα από την Ρωσία και την Ουκρανία, αλλά και γενικότερα από την Ανατολική Ευρώπη.

    Στα καύσιμα ήδη οι συνεχείς ανατιμήσεις έχουν δημιουργήσει μια πρωτόγνωρη κατάσταση που ζουν σε καθημερινή βάση οι επαγγελματίες πρατηριούχοι.

    Ήδη η βενζίνη στην Πάτρα έχει φτάσει το 1,90 ευρώ το λίτρο και οι εκτιμήσεις είναι ότι μέσα σε λίγες μέρες θα ξεπεράσει τα 2 ευρώ. Κάτι που σύμφωνα με οδηγούς που κάνουν αρκετά ταξίδια έχει ήδη γίνει σε πρατήρια της Αθήνας.

    Το πετρέλαιο κίνησης το βρίσκει κανείς στην Πάτρα στο 1,65 με 1,70 ευρώ το λίτρο. Όμως ήδη υπάρχει μια ανοδική τάση και μετά τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία οι εκτιμήσεις λένε ότι σύντομα θα πλησιάσει τα 2 ευρώ.

    Άλλωστε, πριν από την εισβολή της Ρωσίας, στις αρχές του περασμένου μήνα η τιμή της βενζίνης ήταν κοντά στο 1,50 ευρώ το λίτρο, πήρε δηλαδή μια άνοδο. Οπότε ο… Πούτιν θα την σπρώξει άμεσα προς τα πάνω.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στύση: Πέντε πράγματα που αλλάζουν μετά τα 50 – Τι να προσέξετε

    Το πέρασμα στη μέση ηλικία θα αφήσει το αποτύπωμά...

    Σχέση: 5 φράσεις που καταστρέφουν την επικοινωνία με το σύντροφό σας

    Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στo πόσο επιτυχημένη...

    Πέος: Το ιδανικό και το πραγματικό μέγεθος

    Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής για...