ΠΑΤΡΑ: Ο ΣΚΕΑΝΑ ζητά μέτρα για να σταματήσει η υπαίθρια εστίαση στο Καρναβάλι! Φέρνουν τηγανισμένες πατάτες… από την Αθήνα!

    Ημερομηνία:

    Μέτρα για την πάταξη του φαινομένου της υπαίθριας εστίασης και των πλανόδιων πωλητών το τριήμερο της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού έχει ζητήσει το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

    Το θέμα τέθηκε στην ευρεία σύσκεψη των φορέων που έγινε πριν από μερικές μέρες στο δημαρχείο για τα μέτρα που θα πρέπει να εφαρμοστούν με στόχο την ασφάλεια των καρναβαλιστών και των επισκεπτών που θα έρθουν στην Πάτρα.

    Φλίγκος

    Ο ΣΚΕΑΝΑ έφερε από μόνος του το θέμα, παρόλο που γνωρίζει ότι ένα μέρος των καταστημάτων που ανήκουν στον σύλλογο, έχουν μια στάση που ουσιαστικά είναι παραβατική προς την νομοθεσία.

    GLEARNET

    «Θα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι σε ότι αφορά την παύση της υπαίθριας εστίασης και των πλανόδιων πωλητών, χωρίς ναι μεν και αλλά…» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Τάσος Γιατράς. «Είναι ανάγκη να καταλάβουμε ότι θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι των πράξεων μας και ότι η υπαίθρια εστίαση είναι παράνομη».

    Σύμφωνα με την νομοθεσία ένα κατάστημα εστίασης που βγάζει μια ψησταριά για να ψήσει σουβλάκια είναι παράνομη, ενώ το ίδιο ισχύει για τα μαγαζιά που βγάζουν έξω ηχεία ή ακόμα και στήνουν υπαίθρια μπαράκια μοιράζοντας ποτό σε πλαστικά ποτήρια.

    Είναι παραδείγματα που έχουν γίνει τα περασμένα καρναβάλια και που έχουν στρώσει το έδαφος στα υπαίθρια πάρτι των νεαρών κατά τη διάρκεια του τριημέρου σε πεζόδρομους, σε πλατείες και σε σκάλες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΠΕΚΑ: Αιτήσεις έως 30 Οκτωβρίου για το επίδομα 600 ευρώ – Οι δικαιούχοι

    Στη διάθεση των δικαιούχων παραμένει η ψηφιακή πλατφόρμα που αφορά στη χορήγηση της εισοδηματικής...

    Ειρήνη Μουρτζούκου: Δέχεται δεκάδες ερωτικά γράμματα από γυναίκες εκτός φυλακών – Ποια είναι η σχέση της με την Ρούλα Πισπιρίγκου

    Νέες πληροφορίες για την καθημερινότητα της Ειρήνης Μουρτζούκου μέσα στις φυλακές...

    Αυτό είναι το πιο ακριβό Toyota όλων των εποχών

    Το e-Palette ξεκίνησε ως concept στην CES του 2018...

    ΠΑΣΟΚ: Ήρθε η ώρα της εξαργύρωσης από τον Κυρ. Μητσοτάκη για τον Α. Λοβέρδο

    Ως την «ώρα της εξαργύρωσης» θεωρούν στελέχη της Χαριλάου...