ΠΑΤΡΑ: Οι αναρτήσεις της μητέρας για το σπίτι που νοίκιαζαν! “Φάουλ” από τηλεοπτική εκπομπή

    Ημερομηνία:

    Ερωτήματα είχε η εκπομπή της τατιανας Στεφανίδου για τις  αναρτήσεις της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, αναφορικά με το σπίτι που νοίκιαζαν και μένει εκεί μέχρι σήμερα η 33χρονη.

    Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι τα προηγούμενα χρόνια τα ενοίκια έμπαιναν κανονικά στον λογαριασμό της ιδιοκτήτριας. Ωστόσο, η πρώτη ανάρτησή της το 2014 όπου διερωτάται σε group για μητέρες αν δικαιούται το κοινωνικό μέρισμα επειδή είναι φιλοξενούμενη σε σπίτι και άνεργοι και οι δύο (η ίδια και ο σύζυγός της), γεννά εύλογα το ερώτημα του γιατί κάνει αυτή την ερώτηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, νοίκιαζαν το σπίτι και πλήρωναν το ενοίκιο κανονικά.

    Πριν από περίπου τρία χρόνια, το 2019, η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτούσε για πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας. Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι ζητά πληροφορίες για ένα ζήτημα που αφορά κυρίως ιδιοκτήτες σπιτιών.

    ICECAP

    Όπως είχε πει η γειτόνισσα του ζευγαριού στο T-live, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου διατηρούσαν άψογες σχέσεις με τη σπιτονοικοκυρά τους.

    Όταν είχε ερωτηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της, είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή της στο Star πως δεν υπάρχει τίποτα ανεξήγητο.

     

    ================================

     

    Σ.Σ. Τα ερωτήματα αυτά είναι γενικά, μπορεί να έγιναν για άσχετους λόγους και σίγουρα δεν έχουν καμά σχέση με την υπόθεση, όπως αφήνεται να εννοηθει από την εκπομπή του Alpha.
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η επιστήμη πίσω από την τέλεια μαρμελάδα λεμόνι

    Υπάρχει πάντα κάτι μαγικό στη στιγμή που ανοίγουμε ένα...

    ΦΩΤΟ: Νέα πυρκαγιά στην Ηλεία

    Η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση, στα Καλυβάκια,...

    ΠΑΤΡΑ: Συναγερμός για γυμνό άνδρα στον δρόμο

    Γυμνό άτομο εντοπίστηκε να κυκλοφορεί στην Πάτρα το μεσημέρι...