Πάτρα: Οι αστυνομικοί ανεβαίνουν… στο σανίδι

    Ημερομηνία:

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας συνδιοργανώνει την θεατρική παράσταση “Ο Γάμος” του Μάριου Πόντικα από την ερασιτεχνική ομάδα ηθοποιών ΘΕΑΤΡόPOLICE την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:15 στο Royal Theater.
    H είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
    Κατάλληλο για άνω των 16 ετών.
    _______________________________________
    Μια νεαρή κοπέλα βιάζεται και ό,τι ακολουθεί είναι οι αλλεπάλληλοι «βιασμοί» της από την οικογένεια, την κοινωνία, τους εκπροσώπους της δικαιοσύνης.
    Η ίδια βρίσκεται «καθηλωμένη» σε όλη τη διάρκεια του έργου, αμέτοχη και ανυπεράσπιστη, ενώ παρακολουθούμε όλους τους ανθρώπους γύρω της να έχουν λόγο και άποψη γι’ αυτό που της συνέβη και δικαιώματα πάνω στο σώμα της, που γίνεται ένα πεδίο συγκρούσεων.
    Η υποκρισία οδηγεί στη συμβιβαστική λύση του γάμου της με τον βιαστή της και την ίδια στην αυτοπυρπόληση.
    Τυλιγμένη ολόκληρη σε επιδέσμους λόγω των καθολικών εγκαυμάτων, παραμένει βουβή μέχρι τέλους στην αίθουσα δικαστηρίου, αρνούμενη να ενδώσει σε οποιαδήποτε συναινετική συμμετοχή της και γίνεται το τραγικό σύμβολο της αξιοπρέπειας απέναντι σε κάθε είδους βιασμό.
    Ο ρεαλισμός και το ντοκουμενταρίστικο ύφος συναγωνίζονται σε αυτήν τη σκηνική απόδοση του σημαντικού νεοελληνικού έργου, που εκθέτει χωρίς ωραιοποιήσεις την κακοποίηση που επιφυλάσσει η οικογένεια και η κοινωνία στα θύματα βιασμού.

     

     

    Πάτρα: Οι αστυνομικοί ανεβαίνουν... στο σανίδι

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα

    Ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε με συγκλονιστικά λόγια τον Ντιόγκο...

    Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα

    «Έχω ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα κρατάει...

    Πάτρα: Πρέπει να… τρέξει για να κερδίσει το στοίχημα του yachting

    Η Δυτική Ελλάδα αποδεικνύεται η ανερχόμενη δύναμη στο yachting,...

    ΠΑΤΡΑ – “Έξυπνη πόλη”: Προχωρούν οι 14 δράσεις του στρατηγικού πλάνου του Δήμου Πατρέων

    «Η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας παρέχει τη δυνατότητα στον...