ΠΑΤΡΑ: Οι ναυτικοί συνεχίζουν και σήμερα την απεργία

Ημερομηνία:

Επιμένουν στην αδιαλλαξία, συνεχίζουμε την απεργία!

PHILOXENIA

Νέα 24ωρη απεργία.

Έναρξη Σάββατο 21/6 ώρα 06.00 πμ – λήξη Κυριακή 22/6 ώρα 06.00 π.μ.

 

Στην σημερινή απεργιακή Συνέλευση τέθηκε προς συζήτηση η πρόταση του ΣΕΕΝ, η οποία ομόφωνα κρίθηκε ως ανεπαρκής, αφού δεν αντιμετωπίζει τα κυρίαρχα αιτήματα για τα οποία ο κλάδος μας έχει κατέλθει στην απεργία.

Ταυτόχρονα επαναβεβαιώθηκε η απόλυτη συνοχή, η ενότητα και η συσπείρωση των απεργών στις αποφάσεις τις οποίες από κοινού έχουμε λάβει.

Η συνέλευση διαμόρφωσε συγκεκριμένη πρόταση η οποία κατατέθηκε στον ΣΕΕΝ.

Οι σημερινές διαπραγματεύσεις απέβησαν άκαρπες εξαιτίας της άρνησης των εφοπλιστών να δώσουν θετικές λύσεις στα δίκαια αιτήματά μας.

Κατόπιν τούτου αναλαμβάνουν εξολοκλήρου μαζί με την κυβέρνηση – ΥΕΝ την ευθύνη για την κλιμάκωση του αγώνα μας.

Αυτοί είναι υπαίτιοι και υπόλογοι για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στην γραμμή Πάτρας – Ηγουμενίτσας – Ιταλίας.

Ο αγώνας μας είναι δίκαιος, τα αιτήματά μας ώριμα και τεκμηριωμένα, για αυτό συνεχίζουμε αποφασιστικά, μαχητικά και ανυποχώρητα μέχρι την τελική δικαίωση.

Σχετικά με το προσωπικό ασφαλείας θα τηρηθεί ό,τι προβλέπεται από τη ναυτική νομοθεσία στις περιπτώσεις των απεργιών.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, σήμερα, στη Ναύπακτο

Ο Δήμος Ναυπακτίας υποδέχεται την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της...

«Αναστάτωσε» τη Μύκονο με το μικροσκοπικό, brazilian μπικίνι της η Ρουμάνα πρωταθλήτρια

Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια του πινγκ πονγκ, Bernadette Szőcs άφησε για...

Στη μάχη των αναποφάσιστων-Η σύγκριση των μετρήσεων πριν και μετά τη θερινή ανάπαυλα

Το καλοκαίρι πέρασε, οι δημοσκοπήσεις επέστρεψαν και η πολιτική...