Πάτρα: Οι νέοι φεύγουν από τις λαϊκές – “Βουλιάζει” η κίνηση στους πάγκους

    Ημερομηνία:

    Πέφτει συνεχώς η κίνηση στις λαϊκές αγορές της Πάτρας, παρά τις καλές τιμές που υπάρχουν στους πάγκους των παραγωγών αγροτών που συμμετέχουν σε αυτές. 

    Σύμφωνα με τους παραγωγούς και τους επαγγελματίες του κλάδου το ενδιαφέρον των καταναλωτών είναι αρκετά μικρό, παρόλο που πλέον έχουμε μπει σε μία περίοδο γιορτών όπου η κίνηση ακόμα και τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, αυξανόταν.
    GLEARNET

    Φέτος όμως τα πράγματα είναι απογοητευτικά, σε σημείο που αρκετοί από τους νέους που είχαν αποφασίσει να κάνουν αυτό το επάγγελμα, να αλλάζουν ρότα και να στρέφονται σε άλλους κλάδους για να μεγαλώσουν την οικογένεια τους, αλλά και να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους για το μέλλον.

    Φλίγκος

    Σημαντικό επίσης είναι ότι με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που ψήφισε η κυβέρνηση αναγκάζονται πλέον να πάρουν τερματικό μηχάνημα, ενώ γίνεται υποχρεωτική η ταμειακή μηχανή.

    Όλα αυτά είναι ένα επιπλέον κόστος για τους επαγγελματίες που ξεκινάει από τα 300 έως και τα 700 ευρώ. Γεγονός που τους επιβαρύνει σε μία περίοδο που δεν υπάρχει κίνηση και τα προϊόντα τους μένουν αδιάθετα στους πάγκους τους μετά από το τέλος των λαϊκών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Πόλεμος δέκα ημερών» για να ανακοπεί η διάδοση της ευλογιάς στα αιγοπρόβατα – Κινδυνεύουμε με lockdown, είπε ο Τσιάρας – Τα στοιχεία στην Αχαϊα

    Σε καθεστώς επιχειρησιακής ετοιμότητας θέτει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και...

    Κυβερνοεπίθεση σε Gucci, Balenciaga και Alexander McQueen – Οι χάκερς ζητούν λύτρα

    Χάκερς απέκτησαν πρόσβαση και έκλεψαν τα προσωπικά στοιχεία πιθανώς εκατομμυρίων πελατών των πολυτελών οίκων Balenciaga, Gucci και Alexander McQueen, σε...

    Αίθριος καιρός και καλοκαιρινές θερμοκρασίες την Τρίτη – Πρόγνωση από την Ελίνα Καρέτσου

    Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί στο...

    Γνωστό ζευγάρι παντρεύεται στις 27 Σεπτέμβρη σε κτήμα

    Γαμήλιες καμπάνες για τον Ηλία Δρούλια, που πήρε τη μεγάλη απόφαση να ντυθεί...