Πάτρα: Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή Κυπαρίσσι – Σε ύφεση αυτή του Ρεθύμνου

    Ημερομηνία:

    Οριοθετήθηκε, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα σε δασική έκταση στην περιοχή Κυπαρίσσι, του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας.

    Πάντως, στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής, αποτελούμενες από περίπου 50 πυροσβέστες με περισσότερα από 15 οχήματα, ώστε να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά.

    Παράλληλα, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης.

    Σε ύφεση η πυρκαγιά στον Βρύσινα Ρεθύμνου

    Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το μεσημέρι στον Βρύσινα Ρεθύμνου στη νότια πλευρά του νομού και η οποία επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

    Δεκαπέντε πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα έδρασαν άμεσα στο σημείο και παρά το υψόμετρο και την κατεύθυνση της φωτιάς προς το εκκλησάκι του Αγίου Πνεύματος, κατάφεραν να την θέσουν σε έλεγχο και αυτή την ώρα να μην υπάρχει -σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ- ενεργό μέτωπο.

    Η φωτιά κατέκαψε χορτολιβαδική έκταση.

    thetoc.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Απολογείται σήμερα για την επίθεση με το ψαλίδι

    Τη βαρύτατη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας καλείται να αντιμετωπίσει...

    Δυτική Ελλάδα: ΣΕΒ και Πανεπιστήμιο Πατρών δημιουργούν μεταπτυχιακό πρόγραμμα για τη Βιομηχανία

    Παρά τη μεγάλη μείωση της ανεργίας στη Δυτική Ελλάδα,...

    ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ: Το πρόγραμμα Χρυσοχοΐδη σε Κάτω Αχαΐα και Ηλεία

    Στην έδρα του ∆ήμου ∆υτικής Αχαΐας θα βρεθεί το...

    ΚΛΟΠΗ ΜΑΜΟΥΘ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Πώς άρπαξαν κασετίνα με χρυσά αξίας 50.000 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%b8-%cf%83%ce%b5-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%b5/