ΠΑΤΡΑ: Οταν είχαν γίνει και ροζ εκβιασμοί! Ο επιχειρηματίας, οι δύο Αθηναίες… και το ερωτικό βίντεο που εστάλη στην γυναίκα του

    Ημερομηνία:

    Οι ροζ ιστορίες στην πάτρα δεν έχουν τελειωμό. Και ολοένα και περισσότερες αποκαλύπτονται με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στην Θεσσαλονίκη.

     

    «Πέφτουν» και ροζ εκβιασμοί!

    GLEARNET

    Θα πρέπει να τονιστεί πως Πατρινοί δεν «τσιγκουνεύονται» τα χρήματα για τέτοιες καταστάσεις! Και ποιος δεν γνωρίζει στην πόλη τον επιχειρηματία από τον χώρο του αυτοκινήτου, που κάλεσε 2 τηλεπερσόνες – callgirls από την Αθήνα για να περάσει όμορφα μαζί με τον κουμπάρο του και ένα ακόμη άτομο και τελικά έπεσε θύμα εκβιασμού! Καθώς τον εκβίασαν να καταβάλλει 20.000 ευρώ για βίντεο που ελήφθη χωρίς την θέλησή του από τις δύο «τηλεπερσόνες» (η μία παλαιά παίκτρια του Survivor”, εκείνος δεν υπέκυψε και τελικά το βίντεο με το όργιο εστάλη στην γυναίκα του, κόρη επίσης γνωστού Πατρινού επιχειρηματία. Η οποία… του ζήτησε κατευθείαν διαζύγιο!

    Φλίγκος

    Εκτός από τις ακριβοπληρωμένες νεαρές υπάρχουν και γυναίκες… της διπλανής πόρτας που προσφέρουν το κορμί τους έναντι αμοιβής. Ακόμη και για χαρτζιλίκι, και μάλιστα κάτω από τη μύτη… ακόμη και του άνδρα τους. Τους τελευταίους μήνες κάνει θραύση μία δασκάλα από την Πάτρα η οποία εργάζεται σε δημοτικό σχολείο κοντά στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων και η οποία με ένα χαμηλό σχετικά ποσό… ανταποκρίνεται στις ορέξεις των παρτενέρ της. Και δεν είναι η μόνη. Αρκετές κερδίζουν «δωράκια» παραδίδοντας το κορμί τους στις ορέξεις του εκάστοτε Πατρινού πελάτη τους.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο μοναδικός τηλεφωνικός θάλαμος στην Πάτρα…!

    Ο μοναδικός τηλεφωνικός θάλαμος στην Πάτρα…! Στην συνοικία Αγίου...

    5 σημάδια ότι μια γυναίκα είχε πολλούς συντρόφους

    Η κατανόηση αυτών των σημαδιών με ενσυναίσθηση βοηθά στην...

    Μουρτζούκου: Δείτε πώς πήγε να σκοτώσει ένα άλλο βρέφος το 2017 – Σοκαριστική περιγραφή

    Σοκ προκαλούν νέες καταθέσεις σχετικά με την Ειρήνη Μουρτζούκου,...

    ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ: Η καταγγελία πήγε… στο βρόντο;

    Καταγγελία για παράνομη απόλυση εργαζόμενου σε πασίγνωστο κατάστημα πολυεθνικής...