ΠΑΤΡΑ: «Ουρές» στα φαρμακεία για τα self test

    Ημερομηνία:

    Η διασπορά και η νέα έξαρση των κρουσμάτων που έφερε στην Αχαΐα και την Πάτρα το έκτο κύμα του κορωνοϊού, είχε σαν αποτέλεσμα για αρκετούς να “τρέξουν” στα φαρμακεία για να πάρουν το self test και να σχηματιστούν εκ νέου «ουρές» έξω από τα σημεία που τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ προχωρούσαν σε δειγματοληπτικούς ελέγχους.

    Οι «ουρές» όμως δεν έμειναν στους δειγματοληπτικούς ελέγχους. «Ουρές» σχηματίστηκαν και έξω από τα φαρμακεία της Πάτρας από άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς και επιβεβαιωμένα κρούσματα και ήθελαν να αγοράσουν self τεστ θέλοντας να διαπιστώσουν αν έχουν μολυνθεί ή όχι.

    Και εδώ, σύμφωνα με τους ιδίους, προκύπτει ένα ζήτημα: Οι τιμές των self τεστ δεν ήταν σταθερές στα φαρμακεία. Σε άλλα τα έβρισκε κανείς στα 4 ευρώ, σε άλλα φαρμακεία στα 3,5 ευρώ, σε άλλα στα 3 ευρώ, ενώ υπήρχε φαρμακείο στην Πάτρα που τα έδινε και στην τιμή των 4,5 ευρώ. Όπως επίσης και φαρμακείο που τα πωλούσε στην τιμή των 2 ευρώ το ένα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 10 πιο όμορφα χαρτονομίσματα στον κόσμο

    Τον Φεβρουάριο του 1862 ο Αβραάμ Λίνκολν, τότε πρόεδρος...

    Επεξεργασμένα τρόφιμα: τα 4 σημεία-κλειδιά στις ετικέτες

    Ας υποθέσουμε ότι αποφασίσαμε να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας...

    Αίγυπτος: Πώς χτίστηκαν οι Πυραμίδες – Ίσως βρέθηκε η απάντηση στον γρίφο αιώνων

    Ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκαν οι πυραμίδες της...

    Τέσσερις σίγουροι τρόποι για καλύτερο σεξ

    Τα υποκείμενα αρνητικά συναισθήματα που έχουν οι γυναίκες γύρω...