ΠΑΤΡΑ: Παγίδα ο διπλός σηματοδότης! Εγινε τροχαίο

    Ημερομηνία:

    Σε παγίδα για τους οδηγούς που κινούνται επί της οδού Κορίνθου στο ύψος της Βορείου Ηπείρου αποδεικνύεται ο διπλός φωτεινός σηματοδότης που έχει τοποθετηθεί στο σημείο από τους αρμοδίους.

    Ο καινούργιος φωτεινός σηματοδότης έχει τοποθετηθεί ακριβώς μπροστά από τον παλιό, με αποτέλεσμα η σήμανση να μην είναι ορατή στους οδηγούς και να μπερδεύονται. Το παλιό φανάρι λειτουργεί αλλά η ορατότητά του περιορίζεται από τον στύλο του καινούργιου σηματοδότη. Όπως καταγγέλλουν   οι οδηγοί αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εγκυμονεί κίνδυνος για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος.
    Ήδη, χθες το μεσημέρι, σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων στην εν λόγω διασταύρωση με αποτέλεσμα δυο γυναίκες να τραυματιστούν ελαφρά.
    Πληροφορίες αναφέρουν πως από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, το ένα εξ αυτών κατέληξε σε δυο σταθμευμένα.
    Στο σημείο έσπευσαν αξιωματικοί της Τροχαίας για να καταγράψουν το συμβάν καθώς επίσης ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την διακομιδή των τραυματιών στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέος ΚΟΚ: Πόσο πάει το «πορτοκαλί» φανάρι;

    Η μόνη περίπτωση που επιτρέπεται η διέλευση, είναι όταν το όχημα βρίσκεται...

    Ο Έλληνας εφοπλιστής με τα εκατομμύρια κέρδη και την τρέλα του

    Ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας Χάρης Βαφειάς κατάφερε μέσα στα τελευταία χρόνια...

    Η ΒΙΚΟΣ COLA στη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ της Πάτρας! Μπράβο στην εταιρεία αναψυκτικών

    Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Cola η οποία πρωταγωνιστεί στον χώρο...

    Κρίση στο γάμο του εφοπλιστή Αλέξανδρου Σαρακάκη και της Ρενάτας Καρρά

    Eνα από τα πιο ωραία, ταιριαστά και μέχρι πρότινος...