ΠΑΤΡΑ: “Παγίδες” στον μόλο Αγίου Νικολάου

    Ημερομηνία:

    Άμεση ανάγκη παρεμβάσεων έχει ο μόλος της Αγίου Νικολάου, πέρα από το ζήτημα της παράνομης στάθμευσης αυτοκινήτων που συνεχίζεται τόσο τις καθημερινές, όσο και τις αργίες.

    Σύμφωνα με πατρινούς που κατεβαίνουν συχνά στον μόλο, ειδικότερα αυτή την εποχή, για να δουν το ηλιοβασίλεμα και να πάρουν μια γεύση από θάλασσα, το τσιμέντο στο έδαφος είναι γεμάτο από παγίδες για τους πεζούς, σε τέτοιο βαθμό που αν δεν προσέξει κάποιος εύκολα μπορεί «να φάει τα μούτρα του».

    Παράλληλα, ο μόλος χρειάζεται λίφτινγκ στις υποδομές του αφού τα στασίδια και τα παγκάκια που είχαν πει από αρκετά χρόνια έχουν υποστεί ζημιές από βανδαλισμούς, αλλά και από την αλμύρα της θάλασσας.

    Γενικότερα όλη αυτή τη επικράτεια κάτω από την Τριών Συμμάχων χρειάζεται μια ανανέωση και το παράδοξο είναι ότι, ενώ υπήρχε κονδύλι για το έργο αυτό μέσα από το πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, δεν αξιοποιήθηκε, αλλά επί της ουσίας επιλέχτηκε να γίνει «γέφυρα» και να προστεθεί στον προϋπολογισμό της συνολικής ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της Πάτρας.

    Οπότε ο μόλος αναγκαστικά περιμένει την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης για να ανανεωθεί, ενώ αυτό θα μπορούσε να είχε ήδη γίνει. Γιατί μιλάμε για το πιο τουριστικό κομμάτι της παραλιακής ζώνης του κέντρου της πόλης και σημείο αναφοράς της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ειρήνη Μουρτζούκου: «Για τον Παναγιώτη, θέλει δεν θέλει θα ομολογήσει» υποστηρίζει η μητέρα του

    Λίγες ώρες πριν την απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου στον ανακριτή Πατρών, η μητέρα του...

    Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Γιατί τα έξυπνα γυαλιά θα αντικαταστήσουν τα smartphones (vid)

    Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, προέβλεψε μια ριζική...

    Πρωταθλήτριες στα δάνεια οι ελληνικές τράπεζες

    Η σημαντική ενίσχυση των εργασιών των πιστωτικών ιδρυμάτων διαμορφώνει...

    Yπ. Ανάπτυξης: Πώς θα προχωρήσει στην ανάκτηση επιδοτήσεων ύψους 500 εκατ.

    Ποσό που ενδέχεται να φτάσει έως και το μισό δισεκατομμύριο...