ΠΑΤΡΑ: Παίρνουν εξιτήριο τα βρέφη που είχαν κορονοϊό

    Ημερομηνία:

    Θετικά τα μηνύματα από την Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, σύμφωνα με τον Καθηγητή Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και διευθυντή της Κλινικής Γαβριήλ Δημητρίου, σχετικά με τους νοσηλευόμενους λιλιπούτειους ασθενείς που βγήκαν θετικοί στη νόσο COVID-19.

    Ειδικότερα το 15 ημερών βρέφος που νοσηλεύτηκε και στο Καραμανδάνειο είναι μεν θετικό στην COVID-19 πλην ο πυρετός και τα συμπτώματα κακουχιας προέρχονται από ωτίτιδα, όπως δηλώνει  ο Καθηγητης Δημητρίου «Χορηγείται η σχετική αντιβίωση στο βρέφος και σε λίγο θα πάρει εξιτήριο. Ευτυχώς δεν παρουσίασε συμπτωματολογία σχετική με την COVID-19».
    Όσον αφορά το 23 μηνών βρέφος ο κ Δημητρίου εκφράζει την ίδια αισιοδοξία ως προς την άμεση αποθεραπεία του «Παρουσίασε πυρετική κίνηση η οποία ενδεχομένως οφείλετο σε κάποια λοίμωξη και τώρα είναι καλά. Είναι ενθαρρυντικό οτι νοσηλεύτηκαν το τελευταίο διάστημα επτά βρέφη που χρειάστηκαν ευτυχώς 2-3 μέρες νοσηλεία και πήραν εξιτήριο» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Καθηγητης Παιδιατρικής /Νεογνολογιας του Πανεπιστημιου Πατρών και Δ/ντης της Παιδιατρικής Κλινικής και ΜΕΝ νεογνών και ΜΕΘ Παίδων.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία στη Ρόδο: Μητέρα κατηγορείται για κακοποίηση της κόρης της με αυτισμό

    Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ερευνάται από τις Αρχές στη Ρόδο,...

    Τουμασάτου-Δροσάκη με το “Κρυφτό” στο Πάνθεον

    Δύο αδελφές, μια αυταρχική μητέρα, μυστικά που στοιχειώνουν και...

    Νεαρός Ρώσος δέχθηκε επίθεση από 20 άτομα που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα

    Επίθεση από ομάδα ατόμων δέχθηκε ένας 21χρονος νεαρός από...