Πάτρα: Πανελλήνιο Συνέδριο για τον Εθελοντισμό από το Πανεπιστήμιο

    Ημερομηνία:

    Διοργανώνεται από Εθελοντικές Ομάδες το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Ο Εθελοντισμός από το Πανεπιστήμιο Πατρών στην Κοινωνία για Αλληλεγγύη, Ευημερία & Αειφορία»

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με τις εθελοντικές ομάδες του, διοργανώνουν το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με γενικό  τίτλο: «Ο Εθελοντισμός από το Πανεπιστήμιο Πατρών στην Κοινωνία για Αλληλεγγύη, Ευημερία και Αειφορία». Οι θεματικοί άξονες του Συνεδρίου περιλαμβάνουν: Περιβάλλον,  Κοινωνία, Υγεία, και Πολιτισμός. Σημαντικός στόχος είναι η ανάδειξη του εθελοντικού έργου που παράγεται στους κόλπους του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και ο εθελοντισμός σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.

    Το  υπό διοργάνωση τριήμερο Συνέδριο θα λάβει χώρα από την Πέμπτη 05.05.2022 έως το Σάββατο 07.05.2022, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο ΑΣΤΟ τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με την προβολή της ταινίας “Υπατία”

    Η ομάδα προβολής ταινιών του συλλόγου μας σας προσκαλεί...

    Θέμης Μάλλης: Αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος του Open

    Τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος του OPEN αναλαμβάνει ο...

    Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία στη Ρόδο: Μητέρα κατηγορείται για κακοποίηση της κόρης της με αυτισμό

    Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ερευνάται από τις Αρχές στη Ρόδο,...