ΠΑΤΡΑ: Πάνω από 4 εκ. ευρώ τα χρέη των δημοτών προς την ΔΕΥΑΠ

    Ημερομηνία:

    Το ποσό που οφείλεται στην ΔΕΥΑ Πατρών κατά το τρέχον τρίμηνο, ξεπερνάει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

    Το συνολικό ποσό που οφείλεται στην επιχείρηση, βάση ισολογισμού, αγγίζει τα 21 εκατομμύρια ευρώ (συμπεριλαμβανομένων και του τρέχοντος τριμήνου), ενώ μέσα σε αυτά εμπεριέχονται και τα 5 εκατομμύρια ευρώ που χρωστούσε ο δήμος στην ΔΕΥΑΠ, από τα οποία η νυν δημοτική αρχή με δικές της ενέργειες έχει πληρώσει ήδη τα 2,5.

    Το γεγονός ότι η ροή των πληρωμών από τους συνδημότες που καταφτάνουν στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ, μέσω ραντεβού για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, είναι μεγάλη και παρ΄ όλα αυτά οι οφειλές είναι στα ύψη, μάλλον σημαίνει ότι η πλειοψηφία πληρώνει με δόσεις και έναντι.

    Κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού η επιχείρηση αποφάσισε την αναστολή των προειδοποιητικών μηνυμάτων σε όλους όσους οφείλουν λογαριασμού, έτσι όσο κρατά αυτή η κατάσταση καμία επιχείρηση ή νοικοκυριά δεν κινδυνεύει με διακοπή της παροχής νερού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόλεμος στην Ουκρανία: Για την αναστολή της αμερικανικής βοήθειας, θα μιλήσουν την Παρασκευή οι Τραμπ και Ζελένσκι

    Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ και ο Ουκρανός ομόλογός...

    Ντιόγκο Ζότα: Συγκλονιστικό βίντεο – Η Lamborghini στις φλόγες μετά τη σύγκρουση

    Σοκαρισμένος είναι ολόκληρος ο πλανήτης από την είδηση του θανάτου...

    Μουρίνιο για τον θάνατο του Ζότα: Είναι τεράστια αδικία να πεθαίνει κάποιος τόσο νέος

    Συγκλονισμένη είναι η υφήλιος για την τραγική απώλεια του...

    Ιαπωνία: Εκκένωση του νησιού που «χτυπήθηκε» από τα 5,5 Ρίχτερ ζήτησαν οι Αρχές

    Οι αρχές ζήτησαν την εκκένωση νησιού σε απομακρυσμένο νησιωτικό...