ΠΑΤΡΑ: Πάνω από δέκα τόνοι ρούχα σε μοβ κάδους

    Ημερομηνία:

    Πάνω από 10 τόνοι ρούχων μέσα σε διάστημα δύο μηνών σχεδόν έχουν συγκεντρωθεί από τους μωβ κάδους της Πάτρας.

    Πιο συγκεκριμένα ο πρώτος μωβ κάδος μπήκε στις 31 Μαρτίου στην οδό Μιαούλη και σύμφωνα με τους ανθρώπους του Δήμου, από εκεί και στο εξής η ανταπόκριση των πατρινών ήταν μεγάλη, όταν το δίκτυο της ανακύκλωσης ρούχων εξαπλώθηκε σε όλο το κέντρο της πόλης.

    Από την πλευρά του Δήμου όμως γρήγορη ήταν και η εγκατάσταση των μωβ κάδων, αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα σε σχεδόν έναν μήνα τοποθετήθηκαν πάνω από 130 και ήδη έχει καλυφθεί κατά 80% ο συνολικός στόλος που είναι να εγκατασταθούν.

    GLEARNET

    Ο αριθμός αυτός θα φτάσει βάση της σύμβασης που έχει υπογράψει ο Δήμος με τον ανάδοχο τους 200 κάδους και έτσι οι υπόλοιποι που απομένουν θα τοποθετηθούν σε περιοχές εκτός του κέντρου, όπως στην Οβρυά, στο Ρίο, στην Παραλία κτλ.

    Σημειώνουμε ότι ο αρχικός στόχος του δήμου με την εταιρία που έχει αναλάβει το έργο μέσα στον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του συγκεκριμένου ρεύματος ανακύκλωσης είναι να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 600 τόνους ανακυκλώσιμων ρούχων.

    Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή το όφελος για το περιβάλλον από την ανακύκλωση ρούχων είναι μεγάλο και οι πολίτες θα ήταν σημαντικό να συνεχίζουν να ανταποκρίνονται με τους ίδιους ρυθμούς. Τα ρούχα θα πρέπει να είναι καθαρά και να ρίχνονται στους κάδους μέσα σε μεγάλες σακούλες που να είναι καλά κλεισμένες.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός ο ουρανοξύστης στη Σιγκαπούρη ξεχειλίζει από φυτά

    Το Heatherwick Studio ολοκλήρωσε πρόσφατα στη Σιγκαπούρη έναν ουρανοξύστη...

    Βίντεο : Έγκυος λευκός καρχαρίας καταβροχθίζει το κουφάρι μιας φάλαινας

    Τρομερές εικόνες κατέγραψαν λάτρεις της θαλάσσιας ζωής, με έναν...

    Μεσσηνία: 45χρονος έκλεψε αυτοκίνητο, τράκαρε και συνελήφθη

    Ένας 45χρονος έκλεψε το σταθμευμένο αυτοκίνητο ενός 57χρονου από...

    Χριστίνα Ωνάση: Η γυναίκα που έγινε συνώνυμο της χλιδής, του πόνου και της τραγωδίας

    Η Χριστίνα Ωνάση, κόρη του διάσημου εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση,...