ΠΑΤΡΑ: Παραδόθηκε ο πατέρας στην ΕΛ.ΑΣ. για να γίνει ο γάμος

    Ημερομηνία:

    Σε μεταμεσονύκτιο «θρίλερ» εξελίχθηκε το προγαμιαίο γλέντι που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα «τσιγγάνικα» της Κάτω Αχαΐας για οικογένειες μελλονύμφων. Οι προ ημερών συστάσεις από παράγοντες της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Αχαΐας για συμμόρφωση και τήρηση των νόμων και τα μηνύματα των επικεφαλής της ΕΛΑΣ πως δεν θα επιτραπεί η συνέχιση της χαοτικής κατάστασης που προκαλείται από τη διοργάνωση γλεντιών στη συγκεκριμένη συνοικία, φαίνεται πως δεν έπιασαν τόπο και η επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων ήταν… μονόδρομος.

    Πλήθος κόσμου – περίπου 300 άτομα – βρίσκονταν συγκεντρωμένα, έξω από το σπίτι της νύφης με τη μουσική να παίζει στη διαπασών γιορτάζοντας δεόντως τον επικείμενο γάμο που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή.

    Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ισχυρή αστυνομική δύναμη (διμοιρία ΜΑΤ, ομάδα ΟΠΚΕ και ΔΙΑΣ) έκανε αισθητή την παρουσία της με το γλέντι εν ριπή οφθαλμού να διαλύεται, με τους συμμετέχοντες σύμφωνα με μαρτυρίες στην «Πελοπόννησο της Δευτέρας» να τρέπονται σε φυγή και τελικώς να συλλαμβάνεται η μητέρα της νύφης, αφού ο πατέρας της που αναζητείτο ως ο διοργανωτής είχε εξαφανιστεί!

    Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αναστάτωση καθώς κινδύνευε να τιναχθεί στον «αέρα» ο γάμος, με τη μητέρα της νύφης να βρίσκεται  στο κρατητήριο και ο πατέρας της  ν’ αναζητείται να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Μετά από ολονύκτιες διαβουλεύσεις των εμπλεκόμενων και της ΕΛΑΣ και κατόπιν προτροπής του δικηγόρου Πατρών Θανάση Διαμαντόπουλου, ο «καταζητούμενος» εμφανίστηκε αυτοβούλως στο ΑΤ, νωρίς το πρωί της Κυριακής. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η εισαγγελέας, με προφορική εντολή της οποίας οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Ο γάμος έγινε κανονικά και το γλέντι πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα της περιοχής.

    «Επικοινωνήσαμε με την εισαγγελέα στην οποία γνωστοποιήσαμε πως πρόκειται για φιλήσυχη οικογένεια που απλά γιόρταζε τις χαρές του παιδιού της. Ηταν η καλύτερη λύση» δήλωσε στην «ΠτΔ» ο κ. Διαμαντόπουλος.

    Πελοπόννησος (Μαρία Παπαγιαννακοπούλου)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 15/5/2025

    19:00 Novasports Start Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπέτις Ισπανικό Πρωτάθλημα...

    Eurovision 2025: Ρίχνεται στην… μάχη απόψε η Klavdia για τον 2ο ημιτελικό με το τραγούδι «Αστερομάτα» – Η σειρά εμφάνισης και τα φαβορί

    Στη σκηνή της Eurovision ρίχνεται απόψε η Klavdia, με στόχο την πρόκριση στον...

    Οδηγός: Ετσι ξεχωρίζουν οι γνήσιες τσάντες από τις απομιμήσεις

    Μια επώνυμη τσάντα δεν είναι ποτέ μόνο μια τσάντα....

    Παγκόσμιο χρέος 2025: Ποιες χώρες το εκτινάσσουν ενώ οι γεωπολιτικές εντάσεις και οι εμπορικοί πόλεμοι εντείνουν την κρίση

    Το παγκόσμιο χρέος κατέγραψε νέο ιστορικό υψηλό, ξεπερνώντας τα 324 τρισεκατομμύρια δολάρια...