ΠΑΤΡΑ: Παράταση στην αγωνία για τους 265 εργαζομένους της Κοινωφελούς

    Ημερομηνία:

    Οι εργαζόμενοι που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, όπως κατ’ επανάληψη έχει παραδεχθεί και η δημοτική αρχή, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι και τις 11/10, όποτε και έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης τους στο Πρωτοδικείο Πειραιά για να δουν αν θα συνεχίσουν στις θέσεις, τους η θα έρθουν ξανά αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της ανεργίας.

    Ο δικηγόρος των 265 εργαζομένων αιτήθηκε για αναβολή της εκδίκασης, με το δικαστήριο να προσδιορίζει νέα δικάσιμο στις 11/10. Ερωτηματικό αποτελεί η στάση της δημοτικής αρχής εκδίκαση της υπόθεσης. Θυμίζουμε πως κατά το παρελθόν τόσο ο ίδιος ο Δήμαρχος όσο και σύσσωμη η αντιπολίτευση, στάθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Λάρι Έλισον ξεπέρασε τον Έλον Μασκ και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

    Ο Λάρι Έλισον ξεπέρασε τον Έλον Μασκ για πρώτη φορά στη λίστα των...

    5 τροφές που μπορείς να φας το βράδυ και βοηθούν στην απώλεια βάρους

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/5-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ad%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b4%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/