ΠΑΤΡΑ: Παρέμβαση του Γρηγόρη Μαρκέτου για την έκτακτη συνεδρίαση του ΚΟΔΗΠ

    Ημερομηνία:

    Ο Γρηγόρης Μαρκέτος παρεμβαίνει για την έκτακτη συνεδρίαση του ΚΟΔΗΠ:

    Την Τετάρτη 20/1/2021 στις 4:00 μ.μ ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη μέρα Πέμπτη με θέμα την εκδίκαση νέας αγωγής των υπαλλήλων ΙΔΟΧ του ΚΟΔΗΠ ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

    Από την ”ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ” ζητάμε μόνιμη και σταθερή δουλειά με ίσες αμοιβές και δικαιώματα για την ίδια εργασία και εφαρμογή των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

    GLEARNET

    Όπως έχει τονίσει ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Ρώρος στο Δημοτικό Συμβούλιο, στεκόμασταν και στεκόμαστε δίπλα τους, διαχρονικά και όχι σύμφωνα με μικροκομματικούς τακτικισμούς. Για αυτό άλλωστε ζητήσαμε την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα αυτό ακριβώς.

    Είμαστε ενάντια στις ελαστικές και εκ περιτροπής μορφές εργασίας που οδηγούν σε ανακύκλωση της ανεργίας και δημιουργούν ένα ευέλικτο εργατικό δυναμικό χωρίς δικαιώματα.

    Γρηγόρης Μαρκέτος

    Μέλος ΔΣ ΚΟΔΗΠ (Ώρα Πατρών)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βίντεο : Έγκυος λευκός καρχαρίας καταβροχθίζει το κουφάρι μιας φάλαινας

    Τρομερές εικόνες κατέγραψαν λάτρεις της θαλάσσιας ζωής, με έναν...

    Μεσσηνία: 45χρονος έκλεψε αυτοκίνητο, τράκαρε και συνελήφθη

    Ένας 45χρονος έκλεψε το σταθμευμένο αυτοκίνητο ενός 57χρονου από...

    Χριστίνα Ωνάση: Η γυναίκα που έγινε συνώνυμο της χλιδής, του πόνου και της τραγωδίας

    Η Χριστίνα Ωνάση, κόρη του διάσημου εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση,...