ΠΑΤΡΑ: Παρουσιάστηκε η συναυλία της Λίνας Γερονίκου για την ενότητα «Τέχνη στην Πόλη – Τέχνη για την Πόλη» (video)

    Ημερομηνία:

    Παρουσιάστηκε ανήμερα την πρωτοχρονιά, μέσω καναλιού του Πολιτιστικού Οργανισμού στο youtube, στο πλαίσιο της ενότητας « Τέχνη στην Πόλη – Τέχνη για την πόλη», η συναυλία της Λίνας Γερονίκου, συνοδεία στο πιάνο της Λιουντμίλα Ιβάνοβα. Πρόκειται για την έκτη κατά σειρά συναυλία καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου, το οποίο με αυτό τον τρόπο συμμετέχει στη συγκεκριμένη ενιαία δράση που πραγματοποιείται για τις ημέρες των εορτών.

    Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών και με αυτόν τον τρόπο στέλνει το δικό του μήνυμα, προσκαλώντας τους πολίτες κάθε ηλικίας, να «ανταμώσουν» με ξεχωριστές συνθέσεις και τραγούδια, ξένων και Ελλήνων δημιουργών, κλασσικών και μη.

    Τα link για την παρακολούθηση του video είναι https://youtu.be/vvfD4rjyJvE . Επίσης η συναυλία προβάλλεται από την ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr, την σελίδα του Οργανισμού στο Facebook και τα social media των δομών του.

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ελληνοτουρκική δοκιμασία στη Νέα Υόρκη – Εν μέσω τριβών το ραντεβού Μητσοτάκη με Ερντογάν

    Υπό το πρίσμα νέων δεδομένων θα διεξαχθεί, όπως γίνεται...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Δικογραφία για 6 βουλευτές – Ποιους εμπλέκει και γιατί ο νέος φάκελος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

    Στον σχηματισμό πλήρους δικογραφίας με σειρά αποδεικτικών στοιχείων για τουλάχιστον έξι βουλευτές σε...

    Η Stella Andrews με μαγιό στις διακοπές της στην Σαντορίνη

    Η Stella Andrews με μαγιό στις διακοπές της στην...

    Η Roberta Pedrelli με μαύρο μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου της Lampedusa

    Η Roberta Pedrelli με μαύρο μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου...