Πάτρα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Ηλία Παναγιωτόπουλου

    Ημερομηνία:

    Την Δευτέρα 27 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Παναγιωτόπουλου Ηλία, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο.

    Μετά τον χαιρετισμό του Πρύτανη κ. Χρήστου Μπούρα και της εκπροσώπου της Πανελλήνιας Εταιρείας Γηριατρικής και Γεροντολογίας κας. Μαρίας Σταθοπούλου, ο κ. Καθηγητής αναφέρθηκε στο βιβλίο που παρουσιάστηκε με τίτλο “Ορθογηριατρική”, στο πρόβλημα της γήρανσης του πληθυσμού καθώς και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στον τομέα των καταγμάτων οι πολίτες της τρίτης ηλικίας.

    Φλίγκος
    Πάτρα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Ηλία Παναγιωτόπουλου Πάτρα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Ηλία Παναγιωτόπουλου Πάτρα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Ηλία Παναγιωτόπουλου

    Ο κ. Γεώργιος Δρόσος, πρόεδρος του FFN Greece (Ελληνικό Δίκτυο Καταγμάτων Ευθραυστότητας), απηύθυνε χαιρετισμό προς το κοινό μέσω βιντεοσκοπημένης ομιλίας αναφερόμενος στην ιστορία και στους στόχους του Δικτύου. Ο κ.Μπονάνος εύγλωττα και εμπεριστατωμένα αναφέρθηκε στο Ελληνικό γίγνεσθαι που αφορά στην κατάσταση των δομών και την αντιμετώπιση των ασθενών μετά τα χειρουργεία, ενώ η κα. Μαστοράκου έκανε αναφορά σε κρίσιμα και καινοτόμα ζητήματα που πραγματεύεται το εν λόγω βιβλίο.

    Πάτρα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Ηλία Παναγιωτόπουλου Πάτρα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Ηλία Παναγιωτόπουλου

    Η προσέλευση των ενδιαφερομένων ήταν πέραν του αναμενόμενου και παρευρέθηκαν σημαντικοί τοπικοί παράγοντες στον τομέα της υγείας καθώς και ιατροί, νοσηλευτές και άλλοι επαγγελματίες υγείας που εμπλέκονται στη φροντίδα των ηλικιωμένων καταγματιών. Παράλληλα, διεξήχθη μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση, υπό τον συντονισμό της δημοσιογράφου της εφημερίδας «Πελοπόννησος» κ. Μαρίας Παπαγιαννακοπούλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Νο1 δίαιτα που θωρακίζει το μυαλό από την άνοια – Ποια τρόφιμα περιλαμβάνει

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b7-%ce%bd%ce%bf1-%ce%b4%ce%af%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%85%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%ce%b1%cf%80%cf%8c/

    ΠΑΤΡΑ: Οι “πρώην” σύζυγοι ή συνεργάτες… “καρφώνουν” επιχειρηματίες!

    Η εφορία βάζει στο μικροσκόπιο τους πλούσιους φορολογούμενους και στήνει «σαφάρι» ελέγχων με καταγγελίες που...

    Ηχορύπανση: Κάτοικοι παίρνουν υπνωτικά γιατί δεν αντέχουν τον θόρυβο από τα τρένα

    «Εκκωφαντική» είναι η απειλή της ηχορύπανσης για την υγεία και την...

    AXAΪΑ: Ακόμη… περιμένουν αποζημιώσεις οι πυρόπληκτοι στο Κάλφα

    Την ένταξη των πυρόπληκτων της Κοινότητας Κάλφα του Δήμου...