ΠΑΤΡΑ: Παρουσιάζεται το βιβλίο διηγημάτων του Γ. Τσίρμπα “Όσο Περιμένεις να συμβεί”

    Ημερομηνία:

    Σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, στις 19.30 στο βιβλιοπωλείο Πίξελ Books στην οδό Κανακάρη 185, στην Πάτρα θα γίνει εκδήλωση όπου με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου με τίτλο “Όσο περιμένεις να συμβεί”, ο συγγραφέας Γιάννης Τσίρμπας θα συνομιλήσει με τον Νεκτάριο Λαμπρόπουλο για τα βιβλία, τη μικρή φόρμα και βέβαια το ίδιο το βιβλίο.

    Το συγκεκριμένο βιβλίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο από τις εκδόσεις Gutenberg. Περιλαμβάνει δεκατρία διηγήματα γραμμένα σε πρώτο πρόσωπο. Μονόλογοι, διάλογοι, αφηγήσεις, εξομολογήσεις, αποσπάσματα ημερολογίου, ζωντανεύουν, μέσα από απολύτως ρεαλιστικές περιγραφές αλλά με πολύ υποβλητικό τρόπο, μικρές αλλά συναισθηματικά σημαντικές, σκηνές του καθημερινού μας βίου.

    Ο Γιάννης Τσίρμπας έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1976. Το πρώτο βιβλίο του, Η Βικτώρια δεν υπάρχει (Νεφέλη, 2013), κυκλοφόρησε στη Γαλλία και στον Καναδά, ενώ σε αυτό βασίστηκε η ταινία “Amerika Square”  (Γ. Σακαρίδης, 2016). Το «Όσο περιμένεις να συμβεί» είναι το δεύτερο βιβλίο του.

    ΠΑΤΡΑ: Παρουσιάζεται το βιβλίο διηγημάτων του Γ. Τσίρμπα "Όσο Περιμένεις να συμβεί"

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...