Πάτρα: Πένθος για τον Δημήτρη Βακάλογλου – Την Τετάρτη η κηδεία

    Ημερομηνία:

    Εφυγε από τη ζωή ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πατρέων (1989-1992), Δημήτρης Βακάλογλου. Ο Μίμης, όπως τον γνώριζαν οι περισσότεροι, ήταν ο μακροβιότερος δημοτικός Σύμβουλος Πατρέων με 32 χρόνια θητεία.
    Στα αξιοσημείωτα της πολιτικής του σταδιοδρομίας ήταν η εφαρμογή του θεσμού του σχολικού φύλακα από το 2002, όταν μετά από επίμονες προσπάθειες προκηρύχθηκαν οι 90 πρώτες θέσεις εργασίας.

    Μεταξύ άλλων, υπήρξε ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στην επαγγελματική του σταδιοδρομία υπηρέτησε την Παιδεία ως εκπαιδευτικός, λυκειάρχης αλλά και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων. Επιπλέον, υπηρέτησε και τον αθλητισμό από τη θέση του προέδρου της Παναχαϊκής και του Αρη Πατρών.

    Η κηδεία του Δημήτρη Βακάλογλου θα γίνει την Τετάρτη 27/03/2024, στις 12 το μεσημέρι από τον Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών, ενώ η ταφή θα ακολουθήσει στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών.

    Πάτρα: Πένθος για τον Δημήτρη Βακάλογλου - Την Τετάρτη η κηδεία

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ένας άντρας εξηγεί γιατί σταμάτησε να κάνει σεξ για έναν χρόνο – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ

    Τον Μάρτιο του 2018, έκοψα το σεξ. Αποφάσισα ότι δεν θα...

    Έξι τρόποι να καθαρίσετε τα λευκά σας sneakers (Βίντεο)

    Πώς θα διατηρήσετε τα sneakers σας λευκά; Εδώ και...

    Τα 5 ζώδια που είναι πολύ δύσκολο να τα καταλάβεις

    Κάθε άνθρωπος έχει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία...