Πάτρα: Πένθος για τον Δημήτρη Βακάλογλου – Την Τετάρτη η κηδεία

    Ημερομηνία:

    Εφυγε από τη ζωή ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πατρέων (1989-1992), Δημήτρης Βακάλογλου. Ο Μίμης, όπως τον γνώριζαν οι περισσότεροι, ήταν ο μακροβιότερος δημοτικός Σύμβουλος Πατρέων με 32 χρόνια θητεία.
    Στα αξιοσημείωτα της πολιτικής του σταδιοδρομίας ήταν η εφαρμογή του θεσμού του σχολικού φύλακα από το 2002, όταν μετά από επίμονες προσπάθειες προκηρύχθηκαν οι 90 πρώτες θέσεις εργασίας.

    Μεταξύ άλλων, υπήρξε ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στην επαγγελματική του σταδιοδρομία υπηρέτησε την Παιδεία ως εκπαιδευτικός, λυκειάρχης αλλά και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων. Επιπλέον, υπηρέτησε και τον αθλητισμό από τη θέση του προέδρου της Παναχαϊκής και του Αρη Πατρών.

    Φλίγκος

    Η κηδεία του Δημήτρη Βακάλογλου θα γίνει την Τετάρτη 27/03/2024, στις 12 το μεσημέρι από τον Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών, ενώ η ταφή θα ακολουθήσει στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών.

    Πάτρα: Πένθος για τον Δημήτρη Βακάλογλου - Την Τετάρτη η κηδεία

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...

    Εξαγγελια Μητσοτάκη για την Πάτρα! Φτιάχνονται 720 διαμερίσματα σε στρατόπεδο

    Σημαντικές εξαγγελίες για την αξιοποίηση αδρανών ακινήτων του ελληνικού...

    Η ακραία ζέστη μειώνει τον πληθυσμό τροπικών πτηνών

    Συρρίκνωση βιοτόπων, ανθρώπινη παρέμβαση, αλλά και ακραία ζέστη επιδρούν αρνητικά στους...

    Ινδία-Ρωσία: Ενισχύονται οι ενεργειακοί δεσμοί παρά τις αμερικανικές κυρώσεις

    Η Ινδία σκοπεύει να συνεχίσει να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο, αψηφώντας τις επίμονες πιέσεις...