ΠΑΤΡΑ: Περιμένουν με τις ώρες στις στάσεις του προαστιακού! Βλάβη στις γραμμές στον Καστελόκαμπο

    Ημερομηνία:

    Δύο ώρες αναμονής στην στάση του Προαστιακού στον Καστελλόκαμπο με αποτέλεσμα να περιμένουν πολλοί επιβάτες μες στον ήλιο  καθώς σημειώθηκε βλάβη  στις ράγες και η οποία προκάλεσε διακοπή των δρομολογίων.

    Αρκετοί φοιτητές που έφτασαν από το πανεπιστήμιο με λεωφορείο ως εκεί προκειμένου να μπουν προς το κέντρο ενημερώθηκαν για τη βλάβη και ότι θα τους παραλάβουν λεωφορεία του ΟΣΕ. Ωστόσο ελάχιστοι έχουν φύγει από το σημείο  με τους υπόλοιπους να αναμένουν ζώντας εδώ και αρκετή ώρα μεγάλη ταλαιπωρία.

    Να σημειώσουμε ότι σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι με λεωφορεία θα γίνονται τα δρομολόγια από τον Άγιο Ανδρέα μέχρι το Ρίο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Καρφώματα” στη νύχτα της Πάτρας! Απειλούνται με λουκέτο μαγαζιά! Τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα… στα μαχαίρια!

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή «Της καρφωτής» γίνεται στη νυχτερινή ζωή της...

    Ερευνα: Τρώμε πιο πολύ στο σπίτι, αλλά έτοιμο φαγητό

    Στο φαγητό στο σπίτι «επιστρέφουν» οι Ελληνες καταναλωτές –και...

    Πάτρα: Οι ταξιτζήδες της πόλης γίνονται και… εξομολόγοι!

    Ο ταξιτζής δεν είναι, απλώς, ένας οδηγός, που σε...

    Τειρεσίας: Ποιοι μπορούν να βγουν από τη «μαύρη λίστα» και τι πρέπει να κάνουν

    Όλο και περισσότεροι πολίτες φαίνεται πως εντάσσονται στη «μαύρη...