ΠΑΤΡΑ: Πέταξε 12.000 ευρώ από μπαλκόνι… και τ’ άρπαξε οδηγός δικύκλου

    Ημερομηνία:

    “Φτερά” έκακαν όλες οι οικονομίες μιας ηλικωμένης γυναίκας στην Πάτρα, η οποία είναι το τελευταίο θύμα απατεώνων, σε ένα μπαράζ αντίστοιχων περιστατικών που δεν έχει τέλος. Η μακρά λίστα των θυμάτων συμπληρώνεται με την άτυχη γυναίκα που ενέδωσε στους αληθοφανείς ισχυρισμούς ενός τηλεφωνήματος, ότι η κόρη της ήταν θύμα τροχαίου.

    Η γυναικεία φωνή στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής την έπεισε να πετάξει σε τσάντες από το μπαλκόνι της, το ποσό των 12.000 ευρώ που είχε μέσα στο σπίτι. Ο συνεργός των απατεώνων, που βρισκόταν από κάτω με μηχανάκι, πήρε την τσάντα και έγινε καπνός.

    Όταν η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι έπεσε θύμα απατεώνων ήταν πλέον αργά, με την ίδια και τους συγγενείς της να καταγγέλλουν στις Αρχές το περιστατικό.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι Iron Maiden γιορτάζουν την 50ή επέτειό τους με νέο ντοκιμαντέρ

    Το βρετανικό heavy metal συγκρότημα Iron Maiden θα είναι...

    Η Skye Sutton στο μανάβικο

    Η Skye Sutton  στο μανάβικο..

    Ο πλανήτης εκπέμπει SOS: Οι πάγοι της θάλασσας έφτασαν σε «χαμηλό όλων των εποχών»

    Οι πάγοι παγκοσμίως βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί...