ΠΑΤΡΑ: Πέταξε 12.000 ευρώ από μπαλκόνι… και τ’ άρπαξε οδηγός δικύκλου

    Ημερομηνία:

    “Φτερά” έκακαν όλες οι οικονομίες μιας ηλικωμένης γυναίκας στην Πάτρα, η οποία είναι το τελευταίο θύμα απατεώνων, σε ένα μπαράζ αντίστοιχων περιστατικών που δεν έχει τέλος. Η μακρά λίστα των θυμάτων συμπληρώνεται με την άτυχη γυναίκα που ενέδωσε στους αληθοφανείς ισχυρισμούς ενός τηλεφωνήματος, ότι η κόρη της ήταν θύμα τροχαίου.

    Η γυναικεία φωνή στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής την έπεισε να πετάξει σε τσάντες από το μπαλκόνι της, το ποσό των 12.000 ευρώ που είχε μέσα στο σπίτι. Ο συνεργός των απατεώνων, που βρισκόταν από κάτω με μηχανάκι, πήρε την τσάντα και έγινε καπνός.

    Όταν η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι έπεσε θύμα απατεώνων ήταν πλέον αργά, με την ίδια και τους συγγενείς της να καταγγέλλουν στις Αρχές το περιστατικό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μέδουσες: Πότε το τσίμπημά τους μπορεί να σας οδηγήσει στο νοσοκομείο – Οδηγίες από τον ΕΟΔΥ

    Την ώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίδυνα, η εμφάνιση μωβ μεδουσών αρχικά και...

    Λευκάδα: Μάχη ζωής για την 24χρονη που κατέρρευσε αφότου δέχθηκε πρόταση γάμου

    Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 05/07 στη...

    Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έκλεβαν ηλικιωμένες σε ΑΤΜ – 74 υποθέσεις και 120.000 ευρώ η λεία

    Πολυμελές οργανωμένο κύκλωμα γυναικών που έστηναν ενέδρες κοντά σε ΑΤΜ έξω από τράπεζες και...