ΠΑΤΡΑ: Πέθανε 40χρονη ανήμερα στην εορτή της

Ημερομηνία:

Μία 40χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο από τον κορωνοϊό, ανήμερα της γιορτής της.

PHILOXENIA

Σοκ ακόμη και για τους γιατρούς στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα από το θάνατο μιας γυναίκας 40 ετών ανήμερα της γιορτής της και ενώ η υγεία της πήγαινε καλύτερα και όλα έδειχναν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η γυναίκα, η οποία διέμενε στα Καλάβρυτα, εισήχθη σύμφωνα με πληροφορίες   στο νοσοκομείο με συμπτώματα περικαρδίτιδας τα οποία της είχε προκαλέσει ο κορωνοϊός.

Νοσηλεύτηκε στην κλινική Covid και ενώ το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και όλα έβαιναν καλά, ξαφνικά υπέστη ανακοπή.

Παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί να την κρατήσουν στη ζωή δεν κατέστη δυνατόν να τη σώσουν. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στα Καλάβρυτα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το πόσο άδικα και ξαφνικά έσβησε μια γυναίκα γεμάτη ζωή και όνειρα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Οι οργανώσεις παιδικής προστασίας ζητούν νέο σύστημα προστασίας ανηλίκων, τα κενά που ανέδειξε η υπόθεση της Κυψέλης

Το Δίκτυο Οργανώσεων Παιδικής Προστασίας, ένας σταθερός χώρος συνεργασίας οργανώσεων...

Καλομοίρα σε Γιώργο Μπούσαλη: Είσαι ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας, είμαστε ευλογημένοι που σε έχουμε

Με αφορμή τα γενέθλια του Γιώργου Μπούσαλη, η Καλομοίρα εξέφρασε δημόσια την...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον γιο της: Mαζί σου γεννιέται καθημερινά και μια καινούρια εκδοχή μου

Στη μητρότητα και την καθημερινότητα με τον γιο της...

Ανακαλύφθηκε νέο είδος αιλουροειδούς για πρώτη φορά έπειτα από έναν αιώνα, τι ξέρουμε για τη μυστηριώδη «τιλκάγιο»

Ένα νέο είδος αγριόγατας ανακαλύφθηκε στα δάση της Βολιβίας, σηματοδοτώντας...